GOSSIP

O Τριαντάφυλλος ανταπέδωσε τα "πυρά" στον Βασάλο [βίντεο]

Μια ακόμη κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο πρώην παίκτες του Survivor καθώς και οι δυο ανταλλάσσουν πλέον δημόσια αιχμηρές δηλώσεις ο ένας για τον άλλο.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τριαντάφυλλο.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασάλος χαρακτήρισε τον Τριαντάφυλλο «θρασύδειλο» και με δηλώσεις του, που προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 21 Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής του απάντησε.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Breakfast@Star», ο Τριαντάφυλλος τόνισε ότι: «Με τον Βασάλο μιλάγαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, είχαμε καλή σχέση. Έχω δει τις δηλώσεις του και θέλω να του πω… μια χαρά φίλε, ό,τι θες λέγε. Το 2021 στο Survivor γράψαμε ιστορία, το 2023 πήγανε για μεγάλα πράγματα, βγήκαν κουρεμένοι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι: «Αν έχει πρόβλημα αυτός μαζί μου, να με πάρει τηλέφωνο. Είναι και πιο μικρός, μικρός σε πολλά. Εγώ είμαι και πρόεδρος. Ο πρόεδρος παίρνει τηλέφωνο; Πρέπει να τον πάρουν».

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Αυτός μιλάει, εγώ δεν ασχολούμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έχω ξεχάσει το Survivor και την αποτυχία του Survivor All Star το 2023».

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου
Μιλώντας  στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», προ ολίγων ημερών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Τον Τριαντάφυλλο τον είπα θρασύδειλο, γιατί όταν απουσιάζεις από κάπου και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις, το θεωρώ θρασύδειλο. Όταν θες να λύσεις κάτι με κάποιον, το λες face to face, για να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει κι εκείνος. Τώρα, όταν είσαι σε ένα ριάλιτι και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις και δέχεσαι συνεχόμενες βρισιές, είναι απαράδεκτο. Δεν επικοινώνησα μαζί του, δεν υπάρχει κάποια κόντρα για εμένα».

Τέλος, ανέφερε για τον Τριαντάφυλλο: «Είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη για κάποιον, οπότε δεν δίνω βάση σε όσα λέει. Τότε με είχε πειράξει, πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!