GOSSIP

Κυριακίδης & Μουρίκη: «Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί αλλά δεν έγινε»

Μαζί με την σύζυγο του, Έφη Μουρίκη βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου τη νύχτα της Πέμπτης 23/11.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, το δημοφιλές και ευτυχισμένο ζευγάρι αναφέρθηκε στην γνωριμία του, την πρώτη έλξη και την προσπάθεια να αποκτήσουν παιδί.

Ειδικότερα, η Έφη Μουρίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ο Βλαδίμηρος στη Θεσσαλονίκη, εγώ στο Εθνικό θέατρο και εκείνος στο Κρατικό θέατρο. Ανέβηκα να παίξω με τον «Γλάρο» στο Κρατικό Θέατρο και γνωριστήκαμε. Ήταν μαγικό αυτό που συνέβη, έρωτας με την πρώτη ματιά και από τις δύο πλευρές. Αφού το έχουμε ξαναπει, δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους. Είναι αυτό που λες… με την πρώτη ματιά. Είναι θείο δώρο ο έρωτας».

«Μετά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Είχε φύγει στην Αθήνα, εγώ βρήκα το τηλέφωνο της και επικοινώνησα μαζί της. «Θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη ξανά;» της είπα και εκείνη με ρώτησε για ποιο λόγο. Από τότε είμαστε όμως συνέχεια μαζί, 35 χρόνια» πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο βραδινό talk show του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

«Βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε» τόνισε η Έφη Μουρίκη στην ερώτηση περί παιδιών, που δέχθηκαν από τον οικοδεσπότη της εκπομπής, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να σχολιάζει με χαμόγελο πως «κάθε έξι μήνες γεννάμε ένα καινούργιο παιδί».

«Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας» υπογράμμισε η δημοφιλής ηθοποιός για να συνεχιστεί με άλλα θέματα η τηλεοπτική τους συνέντευξη.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!