GOSSIP

Η Κατερίνα Καραβάτου βίωσε χθες πολλή... αγάπη [εικόνες]

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες Σάββατο η Κατερίνα Καραβάτου και η παρουσιάστρια του My Style Rocks έχει κάθε λόγο να γιορτάζει αφού όπως είδαμε έχει γύρω της άτομα που την υπεραγαπούν.

Η ίδια η παρουσιάστρια φρόντισε μέσω social media να ποζάρει με τα δυο παιδιά της και να μας δείξει πόσο αγαπούν τη μαμά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η 12χρονη Αέλια και ο 7χρονος Αρίωνας ζωγράφισαν για τη μαμά τους και της έγραψαν «χρόνια πολλά» στο χαρτί, με την ίδια να αναρτά τα τρυφερά στιγμιότυπα στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ και σας σας ευχαριστούμε για όλες τις ευχές σας!!! Είστε υπέροχοι και είμαστε ευγνώμονες για όλα! Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες που γιορτάζουν! Εύχομαι να είστε κι εσείς περιτριγυρισμένες από αγάπη κι ομορφιά και σήμερα και πάντα! Υγεία σε όλους μας! Σας αγαπώ πολύ πολύ!!!!!!!» έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ παράλληλα πόζαρε μαζί με τα δύο της παιδιά.

Επίσης την είδαμε να ποζάρει αγκαλιά με μια ανθοδέσμη περιστοιχισμένη από φίλους και συνεργάτες και η παρουσιάστρια έγραψε: «Υπάρχουν οι κανονικές συγγένειες, αλλά υπάρχουν και οι εκλεκτικές! Εδώ βλέπετε μια τέτοια! Πολύτιμοι, ξεχωριστοί, αγαπημένοι. Παιδιά σας αγαπώ και σας ευχαριστώ τόσο τόσο πολύ! (Μέσα στο καμαρίνι μας, μέσα στην αγάπη, μέσα στο γιορτινό κλίμα της γιορτής, όλοι μαζί γιατί έχουμε και γύρισμα!)»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!