GOSSIP

H Μις Τουρισμός 2023 της Ελλάδας δέχτηκε απίστευτο διαδικτυακό bullying

Πρόσφατα έγιναν στη Μαλαισία τα διεθνή καλλιστεία για την ανάδειξη της φετινή Miss Tourism International και στο διαγωνισμό ομορφιάς, την Ελλάδα εκπροσώπησε η Γλυκερία Τσολπίδου, η οποία όμως δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο τίτλο. Η ίδια δε αποκάλυψε πως βίωσε απίστευτο διαδικτυακό bullying

Συγκεκριμένα η ίδια η 20χρονη αποκάλυψε πως οι λογαριασμοί της στα social media γέμισαν από υβριστικά και προσβλητικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Δυστυχώς, δεν κατάφερα να φέρω κάποιον τίτλο στη χώρα μας. Τα έδωσα όλα, ό,τι είχα και δεν είχα. Ευχαριστώ πολύ εσάς τους λίγους που ήσασταν δίπλα μου και με υποστηρίξατε, γιατί η πλειοψηφία δεν το έκανε αυτό. Πέρασα μοναδικά και να είστε σίγουροι, έρχονται πολλά ωραία. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, φιλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η 20χρονη.

Η Γλυκερία Τσολπίδου μίλησε χθες Τρίτη 28/11 στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, "Live News", από το αεροδρόμιο της Μαλαισίας λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα.

«Είμαι πιεσμένη, αγχωμένη γιατί έγινε ένας τεράστιος χαμός για τη συμμετοχή μου στα καλλιστεία. Όταν έρθει κάποιος να σου πως ότι "δεν είσαι ωραίος" με τον πιο άσχημο τρόπο, προφανώς και θα σε ρίξει», είπε η 20χρονη Γλυκερία και δήλωσε: «Μου εύχονταν μέχρι και να πεθάνω».

«Γενικότερα ο κόσμος είναι κακός. Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι άνθρωποι. Τα νέα παιδιά επηρεάζονται πάρα πολύ από τα σχόλια και φτάνουν σε σημεία να μην το διαχειρίζονται. Είναι άπειρα τα μηνύματα. Δεν ξέρω πώς νιώθω αυτήν τη στιγμή, είμαι πολύ μπερδεμένη. Ανυπομονώ να γυρίσω πίσω στην χώρα μου, για να δω τους γονείς μου που μου έλειψαν πολύ», πρόσθεσε.

Η ίδια μάλιστα, εξήγησε πως πρόκειται για έναν διαγωνισμό που έχει να κάνει με την προώθηση της κουλτούρας και πως δεν πήγε εκεί ως η πιο όμορφη Ελληνίδα.

Να σημειωθεί, πως η 20χρονη Γλυκερία, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο και ψυχολογία. Βοηθούσε εθελοντικά σε πρόγραμμα για άτομα με αναπηρία, όταν πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Tourism International, που πραγματοποιήθηκε στη Μαλαισία.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!