GOSSIP

H Οικονομάκου... σάστισε όταν ρωτήθηκε για την κόντρα Συνατσάκη - Κουτσελίνη

Σε κοσμική εκδήλωση παραβρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (29/11) η Αθηνά Οικονομάκου και τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν εκεί για να αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις της.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ρεπόρτερ  ρώτησαν τη γνωστή ηθοποιό (που ως επιχειρηματίας συνεγάζεται εδώ και χρόνια με την Μαίρη Συνατσάκη) τί έχει να δηλώσει για το σκηνικό που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Θυμίζουμε πως η Κουτσελίνη σχολιάζοντας μια δήλωση της Συνατσάκη για την απουσία της από την tv, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον της, αναφερόμενη στα προσβλητικά σχόλια που είχε κάνει κάποτε η Συνατσάκη, τόσο για την ίδια όσο και για την ανήλικη κόρη της.

Η Οικονομάκου φάνηκε πως άκουσε για πρώτη φορά – όπως υποστήριξε – το όλο σκηνικό μπροστά στις κάμερες.

«Δεν έχω δει τι έχει γίνει με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη. Εγώ όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε όσα λέει η Μαίρη Συνατσάκη και ακόμα και στα δικά μας θέματα σέβομαι πάρα πολύ την άποψή της και πάντα είναι πολύ ολοκληρωμένη», δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου εμφανώς έκπληκτη.

«Είναι ένα δουλεμένο κορίτσι και λέει ουσιαστικά πράγματα», συμπληρώνει η ηθοποιός για τη στενή της φίλη και συνεργάτιδα.

«Δεν μπορώ να πάρω θέση, γιατί δεν γνωρίζω, γιατί δεν έχω μιλήσει με την Μαίρη σε σχέση με αυτό. Όσο γνωρίζω τη Μαίρη, δεν νομίζω να έχει κάνει ακριβώς αυτό που λέει η Ζήνα Κουτσελίνη», ανέφερε στη συνέχεια η Αθηνά Οικονομάκου.

«Το να ενοχλήθηκε από κάποιες ύφος κάποια παρεξήγηση ή κάτι που να παραπέμπει κάπου αλλού, δεν ξέρω τι να σας πω», κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου στις δηλώσεις της, τονίζοντας πως το κεφάλαιο «τηλεόραση» για τη Μαίρη Συνατσάκη παραμένει κατά την άποψή της ανοιχτό.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!