TV BITS

The Break: Η Βάσω Λασκαράκη έχει ετοιμάσει μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις

Η εκπομπή «The Break», με τη Βάσω Λασκαράκη, έρχεται και αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 15:50 στο ΣΙΓΜΑ, με ωραίες συζητήσεις, πρωτότυπες στήλες, celebrities της εγχώριας, κοσμικά event και δημοσιογραφικά αφιερώματα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδίδει μαθήματα τηλεόρασης στη Βάσω, εξηγεί γιατί μία εκπομπή σαν τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» έχει θέση στην πρωινή ζώνη κι αποκαλύπτει ότι η ζωή του θα γίνει ντοκιμαντέρ.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δίνει στιλιστικές συμβουλές για την εορταστική περίοδο, σχολιάζει τους κριτές και τις παρουσιάστριες του «My Style Rocks» και διηγείται την ιστορία ενός οδηγού ταξί που τον συγκίνησε.

We are family με τον Δημήτρη Παπανικολάου, τη σύζυγο του, Έλια και την κόρη τους, Άρια που διαγνώστηκε με αυτιστική διαταραχή σε ηλικία τριών ετών, σε μια οικογενειακή συνέντευξη που «διδάσκει» αγάπη.

 

Τέλος, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει πανεύκολο αμερικάνικο cheesecake με φράουλες και οι celebrities που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «The Humans» αποκαλύπτουν την πιο άβολη στιγμή τους σε οικογενειακό τραπέζι.

 

Αυτή η εκπομπή δεν θα θέλεις να πάει σε break!

 

 

 

The Break

Κάθε Σάββατο στις 15:50 στο ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!