GOSSIP

Χώρισαν η Dua Lipa και o Romain Gavras

Μπορεί η Dua Lipa και ο Romain Gavras να έδειχναν πως ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα και μαζί να βρέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα, όπου έδειχναν τρισευτυχισμένοι και αχώριστοι, αλλά τώρα έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στο δεσμό του.

Δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο κάνουν λόγο για ένα χωρισμό, που ήταν κυρίως απόφαση της αλβανικής καταγωγής ποπ σταρ η οποία θέλει να αφοσιωθεί στη μουσική καριέρα της.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun η τραγουδίστρια αποφάσισε ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μουσική της αυτή τη στιγμή ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ. Μετά το τελευταίο της single «Houdini» που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, η 28χρονη σταρ χώρισε από τον 42χρονο Γάλλο σκηνοθέτη.

Μια πηγή δήλωσε στο δημοσίευμα: «Xώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Romain θεωρούσε την Dua εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!