GOSSIP

Δείτε το βίντεο της Χρηστίδου για τα όσα ακούστηκαν για τον Στάνκογλου

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που υποστήριζε πως βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου, αποφάσισε να απαντήσει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι. Αν κι ο Γιάννης Στάνκογλου έχει διαψεύσει ήδη την είδηση, η παρουσιάστρια έδωσε με τη σειρά της και τη δική της απάντηση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να το κάνει για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αφού όπως λέει στο βίντεο που ανάρτησε σε story στο Instagram, χρειάστηκε να κάνει με τα παιδιά της μια κουβέντα για να τους δώσει «εξηγήσεις».

Στα βίντεο που ανάρτησε, ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Λοιπόν, γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου ή να απαντήσω για όλη αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά επειδή το θέμα έχει εκτροχιαστεί κι επειδή χρειάστηκε να κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά μου, που δεν ήθελα να την έχω κάνει, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε παιδιά».


Συνεχίζει λέγοντας: «Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Σταματίνας, έγινε αναφορά βασισμένη σε μια σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και στην προσωπική του ζωή. Η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν έγινε αναφορά στο όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε εμένα, αλλά να που κάποιου το μυαλό, πήγε».

Τέλος, κλείνει αναφέροντας: «Στην πορεία λοιπόν, την επόμενη μέρα, πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso, φωτογραφία μου και το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Κανείς βέβαια, δεν με πήρε τηλέφωνο, καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Βέβαια, δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας. Κι ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας. Άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, που μου έχει κάνει την τιμή να φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά. Για να καταλάβετε, δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Την Τρίτη πήρα για πρώτη φορά το τηλέφωνό του για να τον ρωτήσω τι συνέβη, πώς προέκυψε αυτό. Φυσικά, δεν είχε ιδέα τι έγινε».

Το πρωί της Τρίτης 5 του μήνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ηθοποιό.

«Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω πως παρά τις φήμες πως χώρισε νωρίτερα από ότι το δημοσιοποίησε, υπάρχει σεβασμός ότι έχει παιδιά. Όταν πια παραδέχτηκε ότι χώρισε, θεωρήσαμε ότι ένας νέος όμορφος άντρας που μίλησε και για το χωρισμό του είναι ανοιχτός για ένα νέο κεφάλαιο, έτσι ειπώθηκε ότι είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με γυναίκα από το χώρο. Χθες δέχτηκα εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Είπα ότι είναι μια κυρία που δεν έχω δει, απλά ειπώθηκε, και δεν έχουνε μιλήσει και οι ίδιοι ανοιχτά, δεν είπαμε ονόματα. Ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα ήταν και του ίδιου.

Ήταν ευγενής και γλυκομίλητος και μου ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα του είναι τα παιδιά του. Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο. Ειπώθηκε αυτό αλλά μετά υπήρχε συνέχεια. Εγώ θα μείνω σε αυτά που μου είπε. Μου είπε "εμένα η απόλυτη προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου είναι 14 ετών μπαίνει στα sites και αν έχω κάτι σίγουρο θέλω πρώτα εγώ να το συζητήσω με τα παιδιά μου και μετά να βγω να το πω". Μπορεί τώρα να είναι ελεύθερος και ωραίος από εκεί και πέρα αν υπάρχει κάτι θα αποφασίσει αυτός πως και πότε θα το πει πρώτα στα παιδιά του. Μου είπε "και να έχω βγει με κάποια γυναίκα δεν σημαίνει πως είμαι έτοιμος να βγω και να πω είναι ο έρωτας στη ζωή μου. Άλλωστε με παρουσιάστρια έχω να βγω καιρό". Να του ζητήσω συγγνώμη που τον αναστατώσαμε» ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!