GOSSIP

Η Μέγκι Ντρίο αποκαλύπτει τον χωρισμό της που έγινε μέσα στο 2023

Το 2023 πλησιάζει προς το τέλος του και το μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM Μέγκι Ντρίο, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις της έκανε φανερό πως χαίρεται που τελειώνει αυτή η χρονιά, αφού περιλάμβανε έναν... άσχημο χωρισμό.

Το μοντέλο Αρχικά, είπε: «Θέλω οπωσδήποτε να φύγει το 2023. Είχα έναν χωρισμό, βρέθηκα με πολλούς τοξικούς ανθρώπους γύρω μου. Γενικά τα τελευταία δυο χρόνια ζορίζομαι αρκετά, ψυχολογικά και συναισθηματικά. Η δουλειά μου μόνο πάει καλά. Μου στοίχισε πάρα πολύ, πίστευα πάρα πολύ σε αυτόν τον άνθρωπο, πίστευα ότι θα κάνω οικογένεια μαζί του».

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει επικοινωνία και ούτε θα υπάρξει. Μου φέρθηκε λίγο άγρια. Προς το τέλος μου έβγαλε τον χειρότερό μου εαυτό. Έχω ακούσει τελευταία ότι υπήρξε και τρίτο πρόσωπο. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Είχα έναν άνθρωπο τρία χρόνια τον οποίο μάλλον δεν τον ήξερα καθόλου».

Για το ακραίο πράγμα που έχει κάνει ποτέ σε σχέση της, η Μέγκι Ντρίο απάντησε: «Έχω κλειδώσει σχεδόν όλους τους συντρόφους που είχα στο σπίτι. Κι αυτό το έκανα γιατί πάντα οι άντρες στο πρόβλημα φεύγουν, εγώ θέλω πάντα να συζητάω, γιατί ένα πρόβλημα πάντα συζητιέται, αλλά οι άντρες παιδί μου... ανωριμότητες, τι να κάνεις...».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!