GOSSIP

Μία μέρα πριν το γάμο της η Ελέτσι έκανε νέες αποκαλύψεις [βίντεο]

Αύριο Σάββατο θα γίνει ο γάμος της πρώην παίκτριας του Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη και το ευτυχές ζεύγος εμφανίστηκε σήμερα ντυμένο... γαμήλια στην εκπομπή της Καινούργιου.

Μάλιστα ο γαμπρός υπήρξε συμμαθητής του Γρηγόρη Γκουντάρα όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου. «Ψάχνω να βρω φωτογραφία να σας δείξω. Είναι ίδιος όπως στην τετάρτη Δημοτικού» είπε ο Γρηγόρης.

«Στον γάμο να έρθω που έχει γιατρούς» είπε με χιούμορ η Κατερίνα.

Η Ελίζαμπεθ μίλησε για την γνωριμία τους που έγινε μέσω social media. Κατόπιν της έκλεισε ραντεβού να κουρευτεί στο μαγαζί της.

«Τη βρήκα στο Instagram και έλεγα πότε θα τη γνωρίσω. Ήμουν σαν κρυφός θαυμαστής της. Έλεγα του φίλου μου να μου τη γνωρίσει. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να παντρευτώ. Το πήρα απόφαση μέσα σε 2 μήνες. 5.30 την πήρα και 10.30 ήμασταν στη Γλυφάδα σε εστιατόριο. Την ποθούσα τόσο πολύ, είμαι και Ταύρος στο ζώδιο. Τα έφτιαχνα πάντα με Δίδυμους και πήγαιναν χάλια οι σχέσεις» είπε ο μέλλων γαμπρός.

«Με γοήτευσε ότι είναι γιατρός, που με προσέγγισε με αυτόν τον τρόπο. Δεν είχα δει τα μηνύματα στο Instagram. Παντρευόμαστε αύριο στις 6 στο Μαρκόπουλο» είπε η Ελίζαμπεθ που αποκάλυψε ότι είναι 40 ετών.

«Μου έχει στείλει διάσημη παρουσιάστρια μήνυμα στο Ιnstagram όταν έγινε γνωστή η σχέση μας. Κι άλλος κόσμος» αποκάλυψε ο 53χρονος γιατρός.

«Ξέρω ότι είναι μια συνάδελφός του που γουστάρει και του λέει ότι παντρεύεται νωρίς» είπε η Ελίζαμπεθ ενώ μίλησε για τον χαμό που έκανε το μονόπετρό της. «Παρασύρθηκα από τη χαρά μου και τον ενθουσιασμό μου. Δεν το είπα για να δείξω ότι είμαι κάποια. Δουλεύω, κάνω τα πάντα. Δεν το κλέψαμε ρε παιδιά το δαχτυλίδι!».

Για το ταξίδι του μέλιτος είπε ότι δεν έχουν κανονίσει τίποτα. «Εγώ έχω πει ότι θέλω να πάω Φλωρεντία, προχτές μου πέταξε και το Μπαλί».

«Θα με παραδώσει στην εκκλησία ο Ζερό από τους Βέγκας γιατί οι γονείς μου έχουν αποβιώσει» είπε συγκινημένη επειδή δάκρυσε και η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τι γιατρό θα μου γνωρίσεις;» είπε η παρουσιάστρια για να ελαφρύνει το κλίμα. «Είχα ερωτευτεί έναν γιατρό αλλά εξαφανίστηκε» συμπλήρωσε.

Η συνέντευξη έκλεισε με το φιλί των μελλονύμφων…

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!