GOSSIP

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στην Φαίη Σκορδά για την κόρη της [βίντεο]

Τη Νάντια Μπουλέ υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής "Fay' s Time”.

Η γνωστή ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μίλησε στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ για την κόρη της, τη μικρή Σεμέλη.

"Θα γίνει 2,5 χρονών, είναι απίστευτο πώς περνάει ο χρόνος, ειδικά τα δύο πρώτα χρόνια που έχει αρκετή σωματική κούραση όλο αυτό, πόσο εξουθενωμένη είσαι. Είναι δηλαδή αντιφατικό, από τη μία είσαι πτώμα και από τη μία βλέπεις το παιδί σου και λες "πότε πήγε 2 χρονών;”. Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό. Η μικρή είναι πολύ καλή, είναι φοβερή” δήλωσε αρχικά.

Η ίδια, όπως ανέφερε, θήλασε την κόρη της και τα δύο πρώτα χρόνια: "Παίρνω την κόρη μου παντού μαζί γιατί μέχρι τώρα θήλαζα κιόλας, τώρα σταμάτησα. Έκανα δύο χρόνια αποκλειστικό θηλασμό, για 2 χρόνια και τρεις μήνες. Ήμασταν δεμένες και σωματικά, δεν μπορούσα να είμαι μακριά της, ούτε ψυχολογικά”.

Σε άλλο σημείο, η Νάντια Μπουλέ μίλησε για την εποχή που έκανε τηλεόραση: "Δεν ήταν πιο αθώα τα πράγματα τότε. Πέρασα δύσκολα πολύ. Ήταν και εκείνη μία σκληρή εποχή. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θυμάμαι πρόσωπα από τότε που τα θυμάμαι και λέω "όχι, δεν θέλω”. 'Έχω θυμώσει από σχόλια, δεν θυμάμαι να έχω κλάψει. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι ότι πολλές φορές προσπαθούσες να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. 'Έλεγαν κάτι ξεκάθαρα λάθος για σένα και εσύ προσπαθούσες με όλη σου τη δύναμη να πεις το αυτονόητο. Τώρα έχω βρει μία άλλη ισορροπία”.

Η Νάντια Μπουλέ δεν σκέφτεται για την ώρα το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού: "Δεν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί, έχω δώσει τόση ενέργεια στη μικρούλα”.

Δείτε ΕΔΩ ένα απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!