GOSSIP

Η Καινούργιου είπε γιατί δεν χαιρέτησε την Μπάρκα όταν τη συνάντησε

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το περασμένο weekend τόσο η Δανάη Μπάρκα όσο και η Κατερίνα Καινούργιου καθώς οι δυο παρουσιάστριες ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες celebrities που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό οι δυο τους δεν αντάλλαξαν κουβέντα, ενώ εκπομπές και δημοσιεύματα έκαναν... περίεργες αναφορές και για την παρουσία του Φίλιππου Τσακγρίδη στην ίδια πρεμιέρα.


Η Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή της μίλησε στα πρόσωπα που συνάντησε στην Θεσσαλονίκη και εκτός από την Ιωάννα Τούνη με την οποία μίλησαν και έκαναν και πλάκα, είπε πως είδε και τη Δανάη Μπάρκα, όμως δεν χαιρετήθηκαν.

Και κάπου εκεί, δεν δίστασε να πετάξει τις μπηχτές της, σχετικά με το περιστατικό όπου η Δανάη είχε εμφανιστεί στην εκπομπή με κούπα με το λογότυπο Fay's Time, μετά την κόντρα της Φαίης Σκορδά με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Την είδα από μακριά. Εγώ είμαι της άποψης που εκτιμώ τους ανθρώπους που έχω βάλει στη ζωή μου, αυτούς που έχω στηρίξει, τους φίλους μου. Όταν γίνει κάτι και θεωρεί κάποιος ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να σου το πει ή να βγει τηλεοπτικά και να το πει στα ίσα

Εμένα ύπουλα πράγματα και αυτά τα δήθεν με μηνύματα προσωπικά δεν μου αρέσουν. Καλύτερα πάρτον τηλέφωνο και πες του "θα σε κράξω αύριο στην εκπομπή γιατί είσαι φάουλ με αυτό που έκανες", με τη Φαίη, τον Γιώργο, τον Ηλία ή με τον Γρηγόρη. Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα, τα υπονοούμενα με κούπες κι αυτά. Εμένα αυτά δεν μου αρέσουν, δεν λειτουργώ έτσι. Με ανθρώπους που τους στήριξα στα δύσκολά τους και φέρονται έτσι δεν θέλω να έχω επαφές», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Σχετικά με κάποια δημοσιεύματα που γράφτηκαν το Σαββατοκύριακο που ανέφεραν ότι η Δανάη Μπάρκα ήταν χέρι - χέρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - κάτι που ειπώθηκε και στην εκπομπή Γεια σου, είπε:

«Και επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες σχετικά με τον πρώην σύντροφό μου που δεν θέλω να διανοηθώ ότι ισχύουν, να πω ότι ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε μια χαρά παρέα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν... Η Δανάη πιστεύω δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε ο πρώην σύντροφός μου...».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!