GOSSIP

Μια απάντηση του Μαζωνάκη εκνεύρισε την Τσολάκη και τους συνεργάτες της

Πρόσφατα συνεργάτης της Τσολάκη, ανέφερε μέσω της εκπομπής πως ο Μαζωνάκης μετά από τις πολλαπλές αναβολές της πρεμιέρας του, την περασμένη εβδομάδα ακύρωσε την εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδά με τον Ηλία Καμπακάκη και τώρα ρεπόρτερ της ίδιας εκπομπής θέλησε να πάρει μια απάντηση από τον τραγουδιστή για το συμβάν.

Συγκεκριμένα, είχαμε μάθει πως ο Μαζωνάκης, δεν εμφανίστηκε στο κέντρο της περασμένη Πέμπτη, μολονότι το μαγαζί είχε πολλές κρατήσεις και μάλιστα ακούστηκε πως ενημέρωσε την τελευταία στιγμή τους συνεργάτες του πως δεν θα εμφανιστεί.


Σήμερα, στην εκπομπή της Τσολακη, είδαμε ρεπόρτερ να πλησιάζει τον τραγουδιστή και να τον ρωτά τί συνέβη,

Ο Μαζωνάκης χαμογελαστός  απάντησε, αποφεύγοντας να δώσει λεπτομέρειες και περιορίστηκε στο να πει: «Δεν θυμάμαι! Μια χαρά είμαι δόξα τω θεώ, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!».


Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Δημήτρης Μηλιόγλου από το πλατό, είπε: «Το δε θυμάμαι είναι ''σας κοροϊδεύω μέσα στη μούρη''. Τι πάει να πει δε θυμάμαι; Γιατί έγινε κάτι, έμεινε ένα μαγαζί άδειο μια ολόκληρη βραδιά».

Από τη μεριά της, η Ελένη Τσολάκη σχολίασε: «Είναι προφανές ότι δεν θέλει να απαντήσει, είναι απολύτως προφανές». «Έμεινε ένα μαγαζί άδειο και είχε συνέπειες στους εργαζόμενους, στον συνάδελφό του τον Ηλία Καμπακάκη, στον κόσμο που πήγε να διασκεδάσει» συνέχισαν από κοινού, Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!