GOSSIP

Νέα "καρφιά" της Μαρίας Κορινθίου για την Μπέττυ Μαγγίρα [βίντεο]

Μια νέα... κόντρα έχει γεννηθεί ανάμεσα στην ηθοποιό Μαρία Κορινθίου και την παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς η Κορινθίου ενοχλήθηκε από τα σχόλια που άκουσε για πρόσφατες δηλώσεις της για το πρόωρο φινάλε της σειράς Έρωτας Φυγάς.

Θυμίζουμε πως η Μαγγίρα, στην εκπομπή της είχε σχολιάσει αρνητικά δήλωση της Κορινθίου για το κόψιμο της σειράς "Έρωτας Φυγάς" .

«Όταν κάποιες σειρές δεν έχουν το αντίκτυπο που πρέπει να έχουν, δυστυχώς πρέπει να κόβονται για να μην μπαίνει μέσα. Εγώ το βλέπω και από την μεριά της παραγωγής. Αν η παραγωγή δεν πηγαίνει καλά, δεν θα έχει να σε πληρώσει, που σημαίνει ότι θα δουλεύεις τσάμπα», είπε η Μαρία Κορινθίου σε ερώτηση για τον Έρωτα Φυγά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Καλό είναι όταν κάνεις δηλώσεις και δεν ξέρεις ένα θέμα, να λες ότι δεν ξέρεις το θέμα. Όχι τίποτα άλλο, γιατί εκτίθεται η ίδια. Όταν σου λένε “τι έχετε να πείτε για τον Έρωτα Φυγά” και λες “όταν μία σειρά δεν πάει τόσο καλά…”, μα είναι διπλάσια τα νούμερα από τον μέρο όσο του σταθμού. Πες “δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη πάνω στο θέμα”».

 

«Αυτή η λέξη δεν είναι ωραία, ότι εκτίθεμαι. Οπότε, για να μην εκτίθεμαι, και να μην εκτίθενται και οι άλλοι, αυτοί που μόνταραν και αυτοί που έπαιξαν τις δηλώσεις μου, για να μην εκτίθενται κι αυτοί, να παίξουν από την αρχή τη δήλωσή μου. Που λέω ότι δεν έχω ιδέα, δεν γνωρίζω τι έχει γίνει, δεν ξέρω αν κόβεται, δεν ξέρω αν πηγαίνει καλά ή όχι.

Δεν ξέρω αν αυτό έγινε εσκεμμένα, αλλά το σίγουρο είναι ότι το μοντάζ έγινε έτσι όπως έγινε. Τώρα, αν έγινε εσκεμμένα για να εκτεθώ, για να γίνει θέμα ή για άλλες εντυπώσεις… Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα, οπότε υποθέτω ότι μονταρίστηκε και αναλόγως το βίντεο», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!