GOSSIP

Τί συμβαίνει με τα τατουάζ των Σχίζα - Παναγιώταρου - Γιαννόπουλου;

Μπορεί ο Στάθης Σχίζας να έχει χωρίσει εδώ και καιρό με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά τόσο ο πρώην νικητής του Survivor όσο και ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας, ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος, συχνά αναφέρονται στην ξανθιά καλλονή που υπήρξε στο πλευρό τους και τώρα... θέμα συζήτησης έχουν γίνει τα τατουάζ!

Συγκεκριμένα ο Στάθης Σχίζας, σε βραδινή του έξοδο έκανε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις και μέσα σε όλα ο ίδιος αποκάλυψε πως αντιδρά στην απιστία ενώ αναφέρθηκε στο τατουάζ που έχει με το όνομα της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Όσα είπε ο Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν είμαι εκδικητικός, αδιάφορος είμαι. Αν γίνει κάτι, μετά αδιαφορώ. Αν με απατήσει μια σύντροφος δε θα την εκδικηθώ. Στην κακία, δεν απαντάς με κακία, απαντάς με αδιαφορία. Συγχωρώ ανάλογα με το τι μου έχουν κάνει» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

 «Δε θα έκανα σχέση με την Κάτια Ταραμπάνκο επειδή μια πρώην σύντροφός μου τα έχει με τον πρώην της. Δε κάνω αλλαξό… τέτοια…. Ισχύει ότι είχα κάνει τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δε σβήνει μόνο του το τατουάζ. Πριν κάνω κάτι το σκέφτομαι πάρα πολύ. Όταν αλλάξουν τα πράγματα, αν αλλάξουμε και αυτά που έχουμε κάνει, είμαστε ανώριμοι. Το κρατάω για να μου θυμίζει ένα κομμάτι της ζωής μου» αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε ο Στάθης Σχίζας

 

Δηλώσεις όμως έκανε και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

«Δεν είδα τον Στάθη. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο… γιατί να μιλήσω δεν έχω να πω κάτι… Εγώ έχω κάνει διάφορα τατουάζ τα οποία δεν θέλω να σχολιάσω τώρα με διάφορα ονόματα και στοιχεία. Έχουμε επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, δεν έχουμε κόψει ποτέ την επικοινωνία μας» ανέφερε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Σε ερώτηση για το αν έχουν κοινό τατουάζ ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποκάλυψε: «Έχουμε κάτι κοινό που δεν το έχουμε σβήσει…Δεν υπάρχει λόγος να γνωριστούμε με τον Σταθη Σχίζα».

Σχετικά με το αν θα επέστρεφε σε έναν παλιό έρωτα ο γνωστός πλαστικός χειρουργός απάντησε αρνητικά…

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!