GOSSIP

H Vodos αποκάλυψε πως και η Ηλιάδη είχε ένα φλερτ στον Άγιο Δομίνικο

Τόσο η EmiliaVodos όσο και η Αγγελική Ηλιάδη, βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο για το I am a celebrity: Get me out of here, αλλά τώρα που και η δυο έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα, η πρώην φιναλίστα του My Style Rocks, έκανε... αποκαλύψεις για την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, η Emilia Vodos έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις στις κάμερες που τη συνάντησαν σε βραδινή έξοδό της και η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή αλλά και το φλερτ που είχε στο «I’ m a celebrity get me out of here», με έναν άλλο παίκτη στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου.

Μάλιστα, η Emilia Vodos «έκαψε» και την Αγγελική Ηλιάδη αφού αποκάλυψε πως είχε και εκείνη ένα ειδύλλιο κατά την παραμονή της στο ριάλιτι.

«Eίναι πάρα πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχω χωρίσει με τον πρώην σύντροφο μου. Ακόμα αφήνω χρόνο στον εαυτό μου» ανέφερε αρχικά η Emilia Vodos για τον πρόσφατο χωρισμό της.

«Κάτι παίχτηκε αλλά όχι με Έλληνα, με άλλον παίκτη που ήταν all star σε άλλο παιχνίδι και ήταν πάρα πολύ ωραία. Έχουμε κρατήσει επικοινωνία, με περιμένει να πάω Μεξικό. Θα πάρω την Αγγελική Ηλιάδη μαζί μου, ξέρει αυτή… Ήμασταν πολύ ωραία παρέα με τα παιδιά! Είχε και φίλο ο φίλος μου» αποκάλυψε η Emilia Vodos.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!