TV BITS

Το My Style Rocks σήμερα μπαίνει στην κουζίνα των Σεφερλή - Μποτρίνι

Στο σημερινό εορταστικό επεισόδιο μαγειρεύουμε με… στυλ! Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» τέσσερις γυναίκες που γνωρίζουν από μόδα. Άραγε γνωρίζουν εξίσου καλά και από μαγειρική;

Από το My Style Rocks στην κουζίνα της «Μαμάς», η Μορτασία μαζί με τη Γεωργία Μπαχούμη και η Απολλεών ζευγάρι με την Ελεάνα Δαρίβα διαλέγουν το concept για τα πιάτα τους και είναι έτοιμες για τη νίκη που θα αποδείξει σε όλους ότι εκτός από πασαρέλα ξέρουν και από συνταγές!

Τα κορίτσια πριν αποδείξουν ότι ξέρουν να μαγειρεύουν, επιδίδονται πρώτα σε αυτό που ξέρουν καλύτερα... να βαθμολογούν! Τα τριάρια πέφτουν βροχή και οι πρώτες εντάσεις εμφανίζονται στην κουζίνα.

 

 

Η Μορτασία, υπό τη στενή καθοδήγηση της Γεωργίας ,θα βάλει τα δυνατά της για να μαγειρέψει «ψαρονέφρι με πουρέ κάστανου». Όμως η ανατρεπτική φύση της Μορτασίας θα φτάσει τη Γεωργία στα κόκκινα. Θα είναι άραγε το τελικό αποτέλεσμα «μέσα στο concept»;

 

Πιο έτοιμες από ποτέ, η Απολλεών και η Ελεάνα Δαρίβα μπαίνουν με σιγουριά στην κουζίνα και είναι έτοιμες να κατατροπώσουν τις αντιπάλους τους. Η Απολλεών μας εξηγεί πώς φτιάχνεται το πιάτο «μαξιμαλισμός» και η Ελεάνα προσπαθεί να παραμείνει όσο πιο... εντός θέματος γίνεται, παρά τις αναποδιές!

 

Το έπαθλο των 1.000 ευρώ του σημερινού επεισοδίου, θα διατεθεί μέσω του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Δείτε το trailer:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/865922268605627

 

 

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Καθημερινά στις 16:30 στο ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!