MEN'S GUIDE

Μάθε πως να φροντίζεις τα δερμάτινα σου

Υπάρχουν δερμάτινα jackets που μπορεί να δείχνουν πιο ωραία όταν παλιώνουν και φθείρονται σε σημεία όπως είναι οι αγκώνες και τα μανίκια. Ωστόσο ειδικά αυτή τη σεζόν που τα δερμάτινα πανωφόρια είναι στη μόδα (αλλά όχι τα... φθαρμένα leathers)  καλό είναι να μάθεις ποια είναι η κατάλληλη φροντίδα για τα δερμάτινα προκειμένου να αντέξουν στον χρόνο.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πώς μπορεί να γίνει αυτό σου έχουμε βρει μερικούς τρόπους. τους οποίους αν αξιοποιήσεις σωστά θα έχεις και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Προστατευτικό σπρέι

Ένα ψέκασμα είναι υπέρ αρκετό για να προφυλάξεις σωστά και το χρώμα αλλά και την ποιότητα από οποιαδήποτε φθορά στο πέρασμα των χρόνων. Αν αναρωτιέσαι που μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο προιόν η απάντηση μας είναι σε όλα τα σούπερ μάρκετ.

Καθάρισέ το

Μπορεί τα σημάδια να το κάνουν πιο διαχρονικό αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους λεκέδες. Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; Αρχικά να τους καθαρίσεις με ένα βρεγμένο βιτέξ τρίβοντας τους απαλά μέχρι να φύγουν. Σε καμία περίπτωση μην χρησιμοποιήσεις σαπούνι η οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό.

Καθαριστήριο

Αν οι λεκέδες είναι κάπως δύσκολοι και παρ’ όλη την προσπάθεια σου αυτοί είναι ακόμη εκεί, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το πας σε ένα καθαριστήριο για να τους ξεφορτωθείς μια και καλή.

Σωστή αποθήκευση

Αν νομίζεις πως η αποθήκευση δεν παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο είσαι πολύ γελασμένος. Μπορεί άλλα μπουφάν τα οποία δεν είναι δερμάτινα μην χρειάζονται τόση φροντίδα αλλά τα συγκεκριμένα πριν σταματήσεις να το φοράς χρειάζεται ένα καλό καθάρισμα και στην συνέχεια ένα καλό πακετάρισμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!