GOSSIP

Βυθίστηκε ξανά στο πένθος η Άννα Φλωρινιώτη: έχασε μπαμπά και αδελφό

Πριν από σχεδόν έξι μήνες είδαμε την Άννα Φλωρινιώτη αγκαλιά με τον αδελφό της Νίκο να λένε το στερνό αντίο στον αείμνηστο πατέρα τους Γιάννη Φλωρινιώτη και τώρα η "Αννούλα" όπως την αποκαλούσαν βυθίζεται ξανά στο πένθος, καθώς θρηνεί και για τον θάνατο του αδελφού της!

Θυμίζουμε πως σήμερα Τρίτη 19/12 έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη που νοσηλεύονταν δίνοντας άνιση μάχη με τον καρκίνο του δέρματος.


Η αδελφή του Άννα, δεν έχει λόγια να περιγράψει το πένθος της και ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook μια μαύρη κορδέλα επιβεβαιώνοντας την τραγική είδηση, ενώ δέχεται δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης και συλλυπητήρια για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της.

 


Να θυμίσουμε πως τα δυο αδέλφια ήταν πολύ δεμένα και έκαναν και κοινές εμφανίσεις με το διάσημο μπαμπά τους.


Η Άννα όταν μπήκε στο νοσοκομείο ο αδελφός της είχε πει: «Ο Νικολάκης είναι ο πιο χαδιάρης της οικογένειας. Επειδή έχουμε και λίγα – πολλά χρόνια διαφορά, τον είχα σαν την κούκλα μου. Εγώ τον διάβαζα, εγώ τον πήγαινα σχολείο, εγώ τον πήγαινα στις κούνιες, ήμουν όλοι μέρα μαζί του με το καρότσι. Είμαι πάντα δίπλα του»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!