GOSSIP

Η Μενεγάκη καμαρώνει για τη θεία της και ποζάρει πλάι της [εικόνες]

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε η Ελένη Μενεγάκη να δείξει πόσο περήφανη αισθάνεται για την θεία της, Μαρία Μενεγάκη, η οποία τιμήθηκε από το Γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε τρεις φωτογραφίες το πρωί της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου από το Γαλλικό Ινστιτούτο, στο οποίο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει η ίδια μαζί με την αδερφή του πατέρα της, Μαρία Μενεγάκη, η οποία είναι διδάκτωρ γαλλικής και συγκριτικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου και ομότιμη καθηγήτρια Ιστορίας του Γαλλικού Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.Στη φωτογραφία φαίνεται ότι οι δύο γυναίκες μοιάζουν πάρα πολύ, αφού τα μάτια και το χαμόγελό τους είναι ολόιδια. Την ομοιότητα, βέβαια, παρατήρησαν και οι ακόλουθοι της Ελένης, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση.

Όλοι στα σχόλια μιλούν για το ότι η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει με τη θεία της περισσότερο από όσο με τη μαμά της

Κάποιος από αυτούς της έγραψε «Τώρα καταλάβαμε Ελενίτσα από που κληρονόμησες τέτοια ομορφιά. Μοιάζετε πάρα πολύ». Ενώ ένας ακόμα τόνισε πως: «Κυρία Ελένη Μενεγάκη το πόσο μοιάζετε με την θεία σας είναι απίστευτο , λοιπόν όσα χρόνια και να περάσουν μην στεναχωριέστε πάντα όμορφη θα είστε εξάλλου έχετε καθρέφτη την θεία σας».

Στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια, μπροστά από τον φακό βρίσκεται και πάλι η ίδια, η θεία της, αλλά και η μητέρα της, η οποία είναι πάντοτε εξαιρετικά κομψή και λαμπερή.

Σε αυτή την εικόνα μπορείς κι εσυ να παρατηρήσεις ότι η Ελένη Μενεγάκη μοιάζει περισσότερο με την κ. Μαρία Μενεγάκη και λιγότερο με την κ. Ζέτα Μενεγάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!