GOSSIP

Η Πιερίδη ξεσπά κατά του Λιάγκα για τα όσα είπε για την εκπομπή της

H Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για την εκπομπή του Open που πρόκειται να βγει στον αέρα το Σαββατοκύριακο και απάντησε στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα που αποκάλεσε την εκπομπή «εκπομπή φάντασμα» και η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για αυτό το σχόλιο του παρουσιαστή.

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Τα Χριστούγεννα θα τα περάσω οικογενειακά στο σπίτι μου».

Και για την εκπομπή του σαββατοκύριακου στο Open τόνισε: «Για την εκπομπή θα ενημερωθείτε, όπως και εμείς, από το κανάλι».

Μάλιστα, για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, υπογράμμισε: «Γιώργο μου, βλέπεις φαντάσματα; Άμα βλέπεις φαντάσματα, να το κοιτάξεις».

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στο Πρωινό: «Δεν κατηγορώ τους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλά για να καταλάβετε το φαιδρόν του πράγματος. Μιλάμε όλοι για μία εκπομπή, που δεν την έχουμε δει και πολύ πιθανόν να μην τη δούμε και ποτέ. Και κάθε εβδομάδα βάζουμε και μία σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Και ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει καν! Οι άνθρωποι αυτοί δεν αμείβονται και κάθε μέρα λέμε για έναν άλλο. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές με μία εκπομπή φάντασμα μισό χρόνο. Αυτό είναι ανωμαλία. Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία. Ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει, αντί να ασχολούμαστε με πράγματα που υπάρχουν. Όλες οι εκπομπές θεωρούμε ανάγκη να ασχοληθούμε για 10 λεπτά με μία εκπομπή που δεν υπάρχει. Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε; Και τώρα εσύ έχεις κάνει ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα πάρουν τη θέση της Κάκκαβα σε μία εκπομπή που δεν υπάρχει».

Και να τονίσουμε ότι λίγες μέρες μετά ο παρουσιαστής διευκρίνησε: «Για την «εκπομπή φάντασμα», επειδή είδα ότι απάντησαν κι άλλοι… Δεν ήταν μομφή προς τους ανθρώπους, ούτε προς το κανάλι. Ήταν προς εμάς μία κριτική, ότι ασχολούμαστε με μία εκπομπή – φάντασμα υπό την έννοια ότι το λέμε και το ξαναλέμε και δε βγαίνει η εκπομπή. Όντως είναι μία εκπομπή φάντασμα… Επειδή βγήκαν και αναρτήσεις… Δεν φταίνε οι άνθρωποι. Επίσης, τώρα αυτό του Τριαντάφυλλου ότι “έλα στο OPEN, να μας δείξεις ποιος είσαι…», έχω περάσει από πολλά κανάλια. Δεν έχω πρόβλημα».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις της Πιερίδη!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!