GOSSIP

Η Βαμβακούση είπε πως αντέδρασε ο "Ντάνος" όταν έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Δήμητρα Βαμβακούση έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο.

«Είναι δυνατόν το μωρό να είναι ήσυχο με το DNA του Ντάνου; Δεν είναι ήσυχο αλλά δόξα τω Θεώ τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Μπαίνω στον ένατο μήνα τον Ιανουάριο άρα με το νέο έτος το μωρό μπορεί να γεννηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Έχω πάρει 14 κιλά, και σίγουρα θα πάρω ακόμα λίγα γιατί είμαι στους τελευταίους μήνες» είπε αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αναφορικά με την αντίδραση τους, όταν έμαθαν ότι είναι έγκυος, η Δήμητρα Βαμβακούση εξομολογήθηκε: «Όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος, δεν το πιστεύαμε με τον Γιώργο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ για να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλον αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά.  Παράλληλα υπήρχε η ασθένεια της μαμάς του αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει στο εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό» αναφέρει στη συνέντευξή της η Δήμητρα Βαμβακούση για την εγκυμοσύνη της και την πρώτη αντίδραση όταν έμαθε ότι είναι έγκυος.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Βαμβακούση αναφέρθηκε και στη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή. Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω. Δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και τους ανθρώπους.

Με τον Γιώργο έχουμε 14 χρόνια διαφορά ηλικίας αλλά ποτέ δε με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν πολλά περισσότερα από τα χρόνια ηλικίας που μας χωρίζουν. Έτσι αισθάνομαι μαζί του. Με τον Γιώργο κάποιες φορές πας από τις σκάλες και κάποιες από το ασανσέρ. Πρέπει να είσαι έτοιμη και για τα δυο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!