GOSSIP

Ο Ντάνος δήλωσε πως για τον ίδιο έχει κλείσει η πόρτα του Survivor

O ρεπόρτερ της εκπομπής της Τσολάκη, Ηλίας Σκουλάς συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο την ώρα που έφευγε για Κύπρο και αυτός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για το Survivor, τη Γη της Ελιάς, την υποκριτική, τη σύζυγό του, αλλά και τον ερχομό του παιδιού τους.

«Είναι σπουδαίο γεγονός να περιμένεις τον ερχομό του παιδιού σου στη ζωή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι εκείνη τη μέρα. Συνηθίζεται κάθε χρόνο να μπαίνουν στο Survivor παλιοί παίκτες. Για μένα έχει κλείσει αυτή η πόρτα γιατί το παιχνίδι έχει διαφοροποιηθεί και εγώ πλέον κάνω κάτι διαφορετικό που απαιτεί να είσαι αφοσιωμένος και συνεπής. Μια φορά στο Survivor, καλά είναι.

Τα γυρίσματα για τη “Γη της Ελιάς” είναι λίγο απαιτητικά, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει για τρίτη σεζόν αυτή τη σειρά και που είμαι μέρος αυτής, με ένα πολύ αξιόλογο καστ. Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους και ο κόσμος αυτό το έχει αγκαλιάσει», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Χαίρομαι που την προσπάθεια που κάνω στην υποκριτική 5-6 χρόνια τώρα ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει, από εκεί και πέρα είναι μια συνεχής προσπάθεια, δεν σε χαρακτηρίζει μια σεζόν. Να είμαστε γεροί και να προσπαθούμε να δείξουμε ό,τι μπορούμε».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τη γέννηση του παιδιού μας, και σίγουρα είναι καλό να είμαστε μαζί με τη Δήμητρα αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, από τη στιγμή που τα γυρίσματα απαιτούν να λείπω. Το φύλο του μωρού το ξέρουμε αλλά δε θα το αποκαλύψουμε ακόμα. Είναι κάτι που μέχρι εκείνη τη μέρα θέλουμε να το κρατήσουμε για εμάς».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!