GOSSIP

Ο Σάκης Κατσούλης δηλώνει πανέτοιμος να γίνει μπαμπάς

Στην κάμερα της εκπομπής της Μελέτη έκανε νέες δηλώσεις ο Σάλης Κατσούλης και όλα δείχνουν πως είναι πανέτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο νικητής του «Survivor All Star» είπε αρχικά: «Η οικογένειά μου είναι το παν μου. Το ίδιο ισχύει και για τη Μαριαλένα. Φυσικά και έχουμε σκεφτεί με τη Μαριαλένα να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είναι κάτι που συζητάμε πολύ έντονα τώρα τελευταία γιατί σε όλη τη παρέα μας υπάρχουν παιδάκια. Οπότε ναι, νομίζω ότι πλησιάζει και η ηλικία. Κάποια στιγμή όταν ήμουν μικρός έλεγα ότι στα 33 μου θέλω να γίνω μπαμπάς. Πλέον είμαι 33. Οπότε ναι, το έχουμε συζητήσει πολύ».


Για τη σύντροφό του ανέφερε: «Η Μαριαλένα δεν είναι καθόλου γκρινιάρα. Είναι το αλατοπίπερο κι αυτό που σε αυτή την κοπέλα δεν με έχει κάνει να κουραστώ ούτε μια στιγμή και να πω ότι βαρέθηκα. Αυτό που έχει να πει, θα το πει χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, αυτό είναι και αυτό που μου άρεσε από την πρώτη στιγμή σε εκείνη και με έκανε να τη θέλω τόσο πολύ. Στους τσακωμούς μας πλέον κάνουμε και οι δύο πίσω. Παλαιότερα θα σου έλεγα ότι έκανα μόνο εγώ. Πλέον έχουμε και οι δυο την ωριμότητα να κάνουμε υποχωρήσεις, αλλά και λόγω της ωριμότητας, νομίζω ότι ο άνθρωπος μεγαλώνοντας ωριμάζει».

Για μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου σχολίασε: «Έχω σκεφτεί να της κάνω πρόταση γάμου. Μου το λένε πάρα πολύ και στα social media. Είναι στα σχέδιά μου αλλά θα έρθει η κατάλληλη στιγμή από μόνη της. Ο τρόπος που θα της κάνω την πρόταση γάμου, είναι κάτι που με αγχώνει γιατί θέλω να είναι κάτι που θα την αντιπροσωπεύει και θα την εντυπωσιάσει. Θεωρώ πως της ταιριάζει μια extreme πρόταση γάμου».

Στη συνέχεια, για το ριάλιτι επιβίωσης ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Όχι, δεν με έχουν προσεγγίσει για το "Survivor". Αν έκαναν πρόταση στη Μαριαλένα και όχι σε εμένα, δεν θα αντιδρούσα. Ίσα -ίσα θα έμενα πίσω για να τη στηρίξω απ’ έξω και να κάνω ό,τι μπορώ από απόσταση».

Για το αν δέχεται φλερτ στα κοινωνικά δίκτυα απάντησε: «Δεν με φλερτάρουν καθόλου και δε με πιστεύει κανείς. Έχω μηδέν μηνύματα περίεργου περιεχομένου, έχω μηδέν προσέγγιση. Υπάρχει ένας σεβασμός και αυτό το έχουμε κερδίσει και εγώ και η Μαριαλένα. Στο Instagram μου, έχω μόνο μηνύματα από τη Μαριαλένα, τους φίλους μου, και όσα είναι μηνύματα γυναικών, έχουν να κάνουν με τη δουλειά και μηνύματα που αναφέρονται με σεβασμό και θαυμασμό στη Μαριαλένα».

Τέλος, για το αν θ παρουσίαζε ποτέ κάποια εκπομπή, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου να παρουσιάζω μια εκπομπή που θα είχε να κάνει με παιχνίδια, με φάρσες… Έχουν συζητηθεί πολλά στο παρελθόν για να κάναμε μαζί εκπομπή με τη Μαριαλένα, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει ευδοκιμήσει κάτι, δεν υπάρχει και λόγος και να τα συζητάμε. Ο Τριαντάφυλλος δεν θα με ήθελε στην ομάδα του. Υπήρχε μια σχεδόν συμφιλίωση, δεν έχουμε όμως τη σχέση που είχαμε και δεν νομίζω ότι θα την έχουμε και ποτέ».


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!