GOSSIP

Η Γωγώ Γαρυφάλλου γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την Άννα Φλωρινιώτη

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο θάνατος του Νίκου Φλωρινιώτη, να συγκλόνισε την Αννούλα Φλωρινιώτη, που βυθίστηκε στο πένθος δυο φορές μέσα σε μια χρονιά, αφού πριν λίγους μήνες έχασε και τον αγαπημένο της πατέρα Γιάννη Φλωρινιώτη, αλλά η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει το βαρύ χτύπημα της μοίρας να την τσακίσει.

Δίπλα της σε κάθε απώλεια που βιώνει έχει πάντα το... Γωγουλίνι, καθώς η Γωγώ Γαρυφάλλου ήταν αγαπημένη της φίλη και σχεδόν... μέλος της οικογένειας Φλωρινιώτη.


Έτσι τώρα που ήρθαν τα Χριστούγεννα που τυγχάνει να είναι και η μέρα γενεθλίων της Γαρυφάλλου οι δυο γυναίκες γιόρτασαν μαζί.

Μάλιστα, ανέβασε μερικά βίντεο και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη χαρούμενη περίσταση. Μαζί της ήταν η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία έχασε τον αδελφό της, Νίκο, πριν από λίγες μόλις ημέρες έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Στις αναρτήσεις οι δύο γυναίκες φαίνεται να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο, ενώ δεν παρέλειψαν οι καλεσμένοι να τραγουδήσουν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα. 

Δείτε ΕΔΩ ένα σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!