GOSSIP

Στέλιος Ρόκκος: «Ήμουν καραstraight αλλά για κάποιους δεν ήταν σαφές»

Τα πάντα για τη ζωή του, μοιράστηκε με ειλικρίνεια και αυτοκριτική διάθεση ο Στέλιος Ρόκκος, μιλώντας στην Αθηναΐδα Νέγκα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων,  αποκάλυψε ότι λόγω της δυσλεξίας του, δεν θα μπορούσε να γράψει την αυτοβιογραφία, αν και η ζωή του είναι άκρως ενδιαφέρουσα, ενώ όπως είπε, αυτό που τον ενοχλεί είναι ότι είναι αμόρφωτος.

«Αυτοβιογραφία δεν θα μπορούσα να γράψω, είμαι δυσλεκτικός. Με έχει δυσκολέψει πολύ αυτό. Ένα πράγμα που με ενοχλεί πολύ σε εμένα είναι ότι είμαι αμόρφωτος, όχι ακαλλιέργητος. Θα ήθελα να έχω πολύ περισσότερη μόρφωση. Μου αξίζει, γιατί είναι τέτοια η “δίψα” μου για εκμάθηση. Πρέπει να έχω κάποιον να μου τα λέει για να τα αφομοιώσω», δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαφορετικότητά του ως παιδί και πώς τον αντιμετώπιζαν στη Λήμνο, εκεί όπου μεγάλοωσε.

«Τους χαλάω λίγο το παραμύθι. Οι περισσότεροι ζουν πολύ μέσα στο θεαθήναι τους. Εγώ τους φέρνω στην πραγματικότητα και δεν αρέσει αυτό. Ήμουν ένα μοναχικό παιδί αναγκαστικά. Γιατί αυτά που με ενδιέφεραν τότε δεν είχα με ποιον να τα μοιραστώ. Τα παιδιά τότε δεν ασχολούνταν με μουσική, ασχολούνταν με γεωργικές δουλειές. Είχα ξεκινήσει τη ζωή μου λίγο δαχτυλοδεικτούμενος. 15 χρονών φορούσα σκουλαρίκι. Σκουλαρίκι τότε δεν είχε βάλει κανένας που να ξέρω. Με ενδιέφεραν άλλα πράγματα. Δεν είχαν αποφασίσει αν είμαι straight, αν είμαι gay μέσα στο μυαλό τους.

Δείτε ΕΔΩ ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

 

Από την αγάπη δεν έχασε κανείς. Όλοι αυτοί οι καθωσπρέπει που μπαίνουν στη φάση να λιθοβολήσουν το διαφορετικό για αυτούς, επειδή μερικούς τους ξέρω, ας ηρεμήσουν λίγο.

Ήμουν καραstraight, για τους άλλους αυτό που έβλεπαν δεν ήταν σαφές», ανέφερε ο τραγουδιστής.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!