GOSSIP

Οι Τούνη - Αλεξάνδρου φέτος τις γιορτές βιώνουν απανωτές... γκαντεμιές!

Δεν ξέρουμε αν φταίει ο ανάδρομος Ερμής, αλλά είναι βέβαιο πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είδαν φέτος τις γιορτές τα πλάνα τους να ανατρέπονται ουκ ολίγες φορές και η ταλαιπωρία τους έχει χτυπήσει κόκκινο.

Αρχικά πριν από μια εβδομάδα περίπου η Ιωάννα έχασε την πτήση της για Μαρόκο και ο λόγος ήταν το γεγονός πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν άρρωστος και ήταν δύσκολο να ταξιδέψουν.

Η γνωστή Influencer και ο παρουσιαστής δεν πτοήθηκαν και έκλεισαν δεύτερο ταξίδι στο Μεξικό, για να περάσουν μαζί με τον γιο τους, Πάρη την Πρωτοχρονιά.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για δεύτερη φορά, καθώς όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη χθες βρέθηκαν στην Λισαβόνα για να αλλάξουν πτήση για Μεξικό… και την έχασαν ξανά!

«Ξανά στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Χθες έπρεπε να είμαι στο Κανκούν. Χάσαμε τη πτήση μας από Λισαβόνα για Μεξικό και δεν φταίγαμε εμείς αλλά οι αεροπορικές. Δεν αντέχω άλλη ταλαιπωρία. Ελπίζω εμείς και οι αποσκευές μας να καταφέρουμε να φτάσουμε σήμερα στον τελικό μας προορισμό» τόνισε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα Instagram Stories της.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!