GOSSIP

Αναχώρησαν για εξωτερικό οι Βανδή - Μπισμπίκης

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης και η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δεν μπόρεσαν να δραπετεύσουν εκτός Αθηνών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με το που μπήκε όμως το 2024 βρήκαν την ευκαιρία για ένα ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τους «τσάκωσε» στο αεροδρόμιο λίγο πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο αλλά κανείς από τους δυο δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις.

Δείτε εδω το σχετικό βίντεο

«Θα περάσω τις γιορτές οικογενειακά με τη σύντροφό μου και με το παιδί μου και τα παιδιά της. Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα ταξιδέψουμε σε κάποιο προορισμό, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα», είχε πει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Real Life.

Εδώ και δύο χρόνια η σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τις ζωές και των δύο.

Η τραγουδίστρια υποδέχτηκε το 2024 με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία αυτές τις γιορτινές μέρες άφησε το Λονδίνο όπου σπουδάζει και βρίσκεται στην Ελλάδα για να κάνει διακοπές με την οικογένειά της και τον σύντροφό της. Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την 19χρονη κόρη της, Μελίνα και ευχήθηκε για το νέο έτος: «Καλή χρονιά παιδιά!!! Υγεία αγάπη και αρμονία!!!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!