GOSSIP

Ο Σχίζας "κατακεραύνωσε" τη Δαλάκα λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor, όπου μεταξύ των Διάσημων θα είναι και μια παλιά... γνώριμη του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Στάθης Σχίζας, που υπήρξε πρώην νικητής του σόου έκανε πολύ αιχμηρές δηλώσεις για την επίσης πρώην νικήτρια του Suvivor.

Συγκεκριμένα ο Στάθης Σχίζας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του που είχε τις γιορτές, ενώ ρωτήθηκε και για τα πρόσωπα που θα δούμε στο Survivor 2024. Ο πρώην παίκτης αλλά και νικητής του Survivor, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα και σίγουρα τα όσα είπε, θα συζητηθούν.

«Δεν έχει και τι άλλο να κάνει πίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει κάποιο επάγγελμα που να την κρατάει πίσω. Κατά τη γνώμη μου, νομίζω έχει γίνει επαγγελματίας του Survivor, είναι η τέταρτη φορά που μπαίνει στο παιχνίδι», σχολίασε ο Στάθης Σχίζας και συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Δαλάκα για Survivor 2024: "Κοιτάμε μπροστά, η περσινή συμμετοχή μου άφησε μια πίκρα"

«Είναι οικογενειακό εκεί το κλίμα για την Κατερίνα Δαλάκα. Έχει καλή σχέση με την παραγωγή. Παραβίασε πέρσι τον ύψιστο κανόνα της επικοινωνίας, φέτος τι πάει να αποδείξει; Ότι δεν θα ξαναμιλήσει; Την τέταρτη φορά, δεν πας για την εμπειρία, πας επαγγελματικά».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!