GOSSIP

Η Ηλιάδη μετάνιωσε που δεν πήγε στο Survivor και καμαρώνει τον Γκέντσογλου

Η γνωστή τραουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, που έχει αποκτήσει έναν γιο με τον ποδοσφαιριστή και νυν παίκτη του Survivor Σάββα Γκέντσογλου, εμφανίστηκε σήμερα σε πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε πως μετάνιωσε που δεν δέχτηκε να πάει στο Survivor και πως η ίδια πρότεινε ως παίκτη τον πρώην σύντροφό της.

Η ίδια, είπε στην εκπομπή της Τσολάκη, πως παρακολούθησε τη χθεσινή πρεμιέρα του Survivor σχολιάζοντας: 

«Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως ήξερα ότι θα είναι. Ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους, ήταν πολύ γρήγορος. Ο γιος μας ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω, χτυπιόταν ήταν πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor».

Και πρόσθεσε: «Με τον Σάββα περάσαμε μαζί τις γιορτές, έρχεται και μένει σπίτι μου όταν βρίσκεται στην Αθήνα και αυτό είναι πολύ ωραίο και για τα παιδιά. Το συζητήσαμε πάρα πολύ όλο αυτό, εγώ του έβαλα την ιδέα να πάει. Όταν επέστρεψα από το Celebrity δέχτηκα αμέσως πρόταση για το Survivor αλλά δεν γινόταν να την αποδεχτώ. Έτσι πρότεινα τον Σάββα, του έγινε πρόταση, του έκανα πλύση εγκεφάλου για να πάει, είναι μια υπέροχη εμπειρία και ευτυχώς που πήγε».

Η όμορφη τραγουδίστρια κατέληξε λέγοντας: «Μετάνιωσα που δεν πήγα, αλλά δεν θα με δείτε ούτε στο μέλλον γιατί έχω ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες μου για τις εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!