GOSSIP

Η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα απαντά στα όσα είπε η Πισπιρίγκου

Συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορούμενη για την υπόθεση της Πάτρας, να απολογείται στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο και χθες Δευτέρα 8/1 η κατηγορούμενη ανέφερε στην απολογία της το όνομα της ηθοποιού Γιολάντας Μπαλαούρα.

Συγκεκριμένα η κατηγορούμενη στην απολογία αναφέρθηκε στα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε λέγοντας: «Η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα που παίζει στο “Ναυάγιο” μου έγραψε «άντε κρεμάσου σίχαμα σου αξίζει θανατική ποινή». Και άγνωστοι μας έστελναν. Είχαν στείλει και στον κ. Δασκαλάκη. Πέταγαν στο σπίτι πράγματα για να σπάσουν τα τζάμια. Για να πάμε στους δικηγόρο φορούσαμε κουκούλες. Στον Μάνο δημιουργήθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα στη δουλειά του. Κάποια στιγμή σήκωσα το τηλέφωνο και ήταν από την εκπομπή της κυρίας Κουτσελίνη. Με ρώτησε αν θέλω να τοποθετηθώ. Το ανέλαβε ο Μάνος και είπε "ναι" και με κάλεσαν και εμένα. Οι δικηγόροι μας είχαν πει να μην δώσουμε τη συνέντευξη. Έγινε η συνέντευξη και είπαμε ό,τι ήταν να πούμε. Αυτή η συνέντευξη ήταν όμως για να τη δει η αστυνομία».

Η Γιολάντα Μπαλαούρα μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, με αφορμή την παρουσία της σε θεατρική πρεμιέρα, απάντησε σε αυτά που είπε η κατηγορούμενη.

«Έχω ανακαλύψει ότι τα τελευταία χρόνια δημιουργούνται διάφοροι λογαριασμοί και στο Instagram και στο Facebook με το όνομά μου. Προφανώς κάποιος θα έστειλε στη συγκεκριμένη κυρία κάποιο μήνυμα από αυτούς τους λογαριασμούς. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Να είμαστε καλά. Ψυχική υγεία», είπε η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!