GOSSIP

Ο Μαρτίκας αποκάλυψε ποια συγγένεια έχει με τον ηθοποιό Μπουγιούρη

Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor Σπύρος Μαρτίκας, πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης του ηθοποιού Παναγιώτη Μπουγιούρη και έκανε μια αποκάλυψη.

Αρχικά, ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του «Survivor» αποκάλυψε, ότι είναι συγγενείς με τον ηθοποιό και μάλιστα ξαδέρφια.

«Ήρθαμε να τιμήσουμε στην πρεμιέρα τον ξάδερφό μου τον Παναγιώτη τον Μπουγιούρη» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα έχοντας πλάι του τη σύντροφό του, το μοντέλο και επίσης πρώην παίκτρια του Survivor Βροσηίδα Ανδριώτου η οποία είπε στους ρεπόρτερ: «Κάτι που δεν ξέρατε» και άρχισε να γελάει.

Στη συνέχεια το ζευγάρι είπε, πως ο ηθοποιός τους είχε καλέσει για να πάνε στην παράσταση και η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε: «Νομίζω πηγαίνουμε σε κάθε παράσταση». Στην πορεία η ίδια μίλησε για το όνειρο που είχε από μικρή να γίνει ηθοποιός. «Έλεγα "μαμά θα πάω στο Χόλιγουντ" και έλεγε "κάτσε στα αυγά σου. Μου άρεσε πολύ κάποτε αλλά μου είχε κόψει τα φτερά στην υποκριτική ασχολήθηκα με άλλα πράγματα. Βρεφονηπιοκόμος» είπε η instagrammer.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!