TV BITS

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο θα ξεσπάσει άγριος καβγάς [τρέιλερ]

Το τρίτο επεισόδιο του νέου κύκλου του Survivor θα προβληθεί απόψε το βράδυ στο ΣΙΓΜΑ και στο ΣΚΑΙ και αν κρίνουμε από τα πλάνα του τρέιλερ, η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο στην αρένα του τρίτου και κρίσιμου αγώνα ασυλίας.

Θυμίζουμε πως οι Μαχητές, μετρούν ήδη δύο ήττες στους αγώνες ασυλίας και δύο παίκτες της είναι υποψήφιοι για αποχώρηση: η Δώρα και ο Rob και απόψε θέλουν διακαώς να πάρουν τη νίκη που θα κρίνει ποιος θα είναι ο τρίτος και τελευταίος υποψήφιος για αποχώρηση, αφού μετά θα ακολουθήσουν οι νέες διαδικασίες (φέτος δεν υπάρχει ψηφοφορία κοινού) που θα κρίνει το ποιος ή ποια θα αποχωρήσει νωρίς από τον Άγιο Δομίνικο. 


Και στον αγώνα ασυλίας η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο, όταν θα ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα σε ένα Διάσημο και έναν Μαχητή.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος από την ομάδα των Διασήμων και ο Φάνης Μπολέτσης από την ομάδα των Μαχητών θα έρθουν σε έντονη λεκτική διαμάχη με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο το αγώνισμα.

Στο τρέιλερ βλέπουμε πως ο Παύλος πανηγυρίζει τη νίκη του στο αγώνισμα και ο Φάνης τον κατηγορεί ότι τον έβρισε… Ευτυχώς με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων παικτών, θα ηρεμήσουν και… θα συνεχιστεί ο στίβος μάχης για την τρίτη ασυλία.

Δείτε το τρέιλερ

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!