GOSSIP

O Μάριος Πρίαμος ξεκαθάρισε πως δεν έκανε αιχμηρή ανάρτηση για τη Δαλάκα

O Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, παραμένει ένας από τους πιο διάσημους πρώην παίκτες του Survivor, αφού οι αγωνιστικές επιδόσεις του εντυπωσίασαν πολλούς και τον είδαμε να συμμετέχει και στο Survivor All Star. Ο ίδιος προφανώς παρακολουθεί το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και πολλοί είδαν πως έκανε ένα αρκετά αιχμηρό σχόλιο στα social media που μάλλον... παρεξηγήθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος κάποια στιγμή, κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του Survivor, έγραψε στα social media: «Όποια και να πάρεις, την κερδίζεις; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κακό να το λες πρώτον. Πέρυσι τι έλεγες; Τι έλεγες… αλλά που να πεις με τα αγωνιστικά τέρατα. Canceled».


Σήμερα στην εκπομπή της Τσολάκη, ανέφεραν σήμερα το πρωί, πως  το στιγμιότυπο που είδε ο Μάριος Πρίαμος και αντέδρασε ήταν η στιγμή που η Κατερίνα Δαλάκα μαζί με την Μαρία Αντωνά  σχεδίαζαν τα ματσαρίσματά τους και η αθλήτρια μεταξύ άλλων είπε: «Όποια και να πάρεις, την έχεις».

 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή


Ωστόσο, ο ίδιος ο Μάριος, έσπευσε με ένα story να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, τονίζοντας πως δεν αναφέρονταν στην Κατερίνα Δαλάκα.


«Τώρα που είμαι εκτός παιχνιδιού δεν θα λέτε και θα γράφετε ότι θέλετε…γιατί μερικοί αυτό κάνετε πάντα… Μιλάτε όταν δεν υπάρχει αντίλογος. Το story μου δεν αναφερόταν στην Κατερίνα. Να βλέπετε τα επεισόδια καλύτερα και ποιος λέει τι…».

Ο Μάριος εμφανίστηκε σήμερα μέσω Skype και στην εκπομπή της Καινούργιου και είπε: «Η Ασημίνα είπε ότι θα πάρουν με τη Δαλάκα και τους δύο αγώνες ασυλίας. Δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα. Είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι, υπάρχει έπαρση... Οι άνθρωποι που έχουμε περάσει από το παιχνίδι οφείλουμε να γνωρίζουμε πέντε πράγματα παραπάνω από τους καινούργιους και να δίνουμε ένα όμορφο στίγμα», κατέληξε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!