TV BITS

Survivor: Η Ασημίνα αναδείχτηκε MVP και ανέτρεψε τα πάντα

Οι Μαχητές έμελλε να χάσουν και στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Μάλιστα η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν αυτή που έφερε τον 10ο πόντο στην ομάδα της χαρίζοντας τη νίκη στους Διάσημους.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε, οι Μαχητές σε μία απρόβλεπτη κίνηση, υπέδειξαν ως υποψήφια την Ανδριάνα, για λόγους συμβίωσης όπως είπαν. Η κίνηση αυτή παραξένεψε και τον Γιώργο Λιανό αλλά και τους Διάσημους, που δεν έχασαν την ευκαιρία να επέμβουν και να ρίξουν επιπλέον λάδι στη φωτιά.


Οι συγκινήσεις δεν είχαν τέλος για το "βουνό", καθώς λίγο αργότερα έμαθε ότι είναι η MVP της εβδομάδας και θα επιλέξει έναν ακόμα παίκτη για υποψήφιο.
 

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του Survivor, η Ασημίνα, ως MVP  υπέδειξε την 4η υποψηφιότητα που μπορεί να είναι είτε από τη δική της είτε και από την αντίπαλη ομάδα.

Τελικά η ίδια δεν επέλεξε παίκτη της ομάδας της αλλά της αντίπαλης και αυτή ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Rob James εξασφάλισε την παραμονή του λόγω της πλειοψηφίας των γυναικών στις υποψηφιότητες. 

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία έπρεπε οι Μαχητές να ψηφίσουν ακόμα μια φορά ανάμεσα στα δύο κορίτσια που απέμεναν, δηλαδή Χρύσα και Μαριλίνα, για το ποια θα πάρει τη θέση του Rob στην τετράδα των υποψηφίων. Η ομάδα ψήφισε, και στη θέση αυτή βρέθηκε η Μαριλίνα.

Άρα 4 παίκτριες της ομάδας των Μαχητών, η Δώρα, η Ανδριάνα, η Ιωάννα και η Μαριλίνα είναι υποψήφιες για αποχώρηση

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!