GOSSIP

Συγκινεί ο Αγγελόπουλος: «Μια μέρα μετά τον γάμο οργανώναμε κηδεία»

Καλεσμένος στο podcast του Χαράλαμπου Χειμωνά βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor 2017 μίλησε στο «Winter is Back», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, στην τραγική ειρωνεία με τον θάνατο της μητέρας του μία μόλις ημέρα μετά αλλά και στην εγκυμοσύνη της συζύγου του.

«Είναι ωραίο συναίσθημα που θα γίνω μπαμπάς. Το να περιμένεις τον ερχομό ενός ανθρώπου που σίγουρα έχει τα στοιχεία σου με κάνει να ανυπομονώ. Μπορεί να μην ήταν κάτι που σχεδίαζα ή είχαμε αποφασίσει συνειδητά, ήταν κάτι που μας έτυχε, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι καλούμαστε να εφοδιάσουμε αυτόν τον άνθρωπο με ό,τι απαιτείται για να ανταπεξέλθει στη ζωή του», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Και για εκείνη (τη Δήμητρα Βαμβακούση) ήταν πολύ δύσκολο. Ήμασταν στην αρχή της σχέσης μας και είμαστε στην αρχή της σχέσης μας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα. Ένα γεγονός το οποίο μας ανάγκασε να συνειδητοποιήσουμε ακριβώς τι συμβαίνει», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Μέσα σε μία σχέση είναι πιο απλά τα πράγματα. Ακόμα κι από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης, καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μία σχέση που γνώρισες τρία χρόνια, έναν χρόνο, έναν μήνα… Είναι ο άνθρωπος – η μητέρα του παιδιού μας – και η σύζυγός μου που καλούμαστε να συμπορευτούμε», συμπληρώνει αμέσως μετά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά την περιπέτεια υγείας της μητέρας του και τον επακόλουθο θάνατό της ένα 24ωρο μετά τον γάμο του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογείται:

«Την περίοδο που εγώ γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Από τον Γενάρη του ’23, ήμουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία. Από το καλοκαίρι που σοβάρεψαν τα πράγματα με την υγεία της και έπρεπε να είμαι όλη μέρα αλλά και το βράδυ στο νοσοκομείο, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι.

Άρα αντιλαμβανόμαστε σε τι συνθήκη γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα αναφορικά με το κομμάτι της σχέσης μας και τη δυσκολία του πράγματος. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε η μητέρα μου να ήταν εν ζωή για να προλάβει το μυστήριο».

«Το βράδυ παντρεύτηκα και την επόμενη ημέρα έχασα τη μητέρα μου, ήταν οξύμωρο. Από τη μία γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη να ετοιμαζόμαστε για την κηδεία της μητέρας μου», εξομολογείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, υπογραμμίζοντας πως όταν χάνει κανείς τη μητέρα του, επί της ουσίας ορφανεύει.

Δείτε ΕΔΩ ένα σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!