GOSSIP

H Jennifer Aniston μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards

Η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston έκανε μια ακόμη λαμπερή δημόσια εμφάνιση καθώς εμφανίστηκε στην φετινή τελετή απονομής των Critics Choice Awards.

Όπως αναφέρει το protothema.gr που δημοσιεύει και το σχετικό βίντεο η σταρ περπατούσε στο κόκκινο χαλί των βραβείων όταν άκουσε κάποιον να της μιλάει ελληνικά.

Ήταν ο ρεπόρτερ, Γιώργος Σατσίδης, που όπως είπε στο «Happy Day» προσπάθησε να της τραβήξει την προσοχή, τη ρώτησε στα ελληνικά «Τζένιφερ τι κάνεις;». Η Χολιγουντιανή σταρ που έχει ελληνικές ρίζες, κατάλαβε τι τη ρώτησε. Τον χαιρέτησε και του απάντησε «καλά εσύ;».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο 

«Είμαι υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή μου»
Η Τζένιφερ Άνιστον έχει δηλώσει πολλές φορές δημόσια, πως είναι υπερήφανη που έχει καταγωγή από την Ελλάδα. Ο πατέρας της, Τζον Άνιστον, είχε καταγωγή από τα Χανιά και ο νονός της ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τέλι Σαβάλας. Το ελληνικό της όνομα είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη.

Σε μια από τις συνεντεύξεις της, είχε αποκαλύψει πως έζησε για κάποιο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα. Η ίδια είχε πει: «Μιλάω λίγα ελληνικά. Το όνομα μου στο διαβατήριο γράφει Άνιστον. Έζησα στην Ελλάδα για έναν χρόνο όταν ήμουν 5 ετών. Ο μπαμπάς μου εκείνη την περίοδο, που η υποκριτική δεν του απέφερε χρήματα, φοιτούσε στην ιατρική σχολή. Μείναμε στην Αθήνα για έξι μήνες και μετά μετακομίσαμε στην Κρήτη. Η οικογένεια μου έχει εκεί μια καταπληκτική φάρμα. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για την ελληνική καταγωγή μου».

Ποιος ήταν Έλληνας πατέρας της
Ο Τζον Άνιστον (Γιάννης Αναστασάκης), γεννήθηκε στο νησί της Κρήτης, και συγκεκριμένα στα Χανιά, από τη Στέλλα Τζόαν και τον Αντώνιο Αναστασάκη. Ο ίδιος δεν μεγάλωσε αποκλειστικά στην πατρίδα του, αφού σε ηλικία μόλις 2 ετών, μετακόμισαν οικογενειακώς στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπου είχαν εστιατόριο. Εκεί «κόπηκε» και το επίθετό του, σε Άνιστον. 

Ήθελε να γίνει ηθοποιός και να αφοσιωθεί στην υποκριτική. Μετά την αποφοίτησή του, υπηρέτησε στο Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών ως αξιωματικός πληροφοριών στον Παναμά φτάνοντας τον βαθμό του υπολοχαγού. Όταν ξεμπέρδεψε με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, επικεντρώθηκε στον χώρο της υποκριτικής.

Ο ρόλος του Βίκτωρ Κυριάκη στη σαπουνόπερα του NBC «Days Of Our Lives» είναι αυτός με τον οποίο ταυτίστηκε περισσότερο στην πορεία της καριέρας του.

Ο Άνιστον έκανε δύο γάμους, έναν με τη Νάνσυ Ντάου, με την οποία απέκτησαν τη Τζένιφερ Άνιστον το 1969 και έναν με τη Σέρι Ρούνεϊ, με την οποία απέκτησε τον γιο του, Αλεξάντερ.

Τον Νοέμβριο του 2022, ο Τζον Άνιστον έφυγε από τη ζωή. 

Με δύο φωτογραφίες τους από τα παλιά και μία πιο πρόσφατη, η Τζένιφερ Άνιστον ανακοίνωσε τον θάνατό του στα social media.

«Γλυκέ μου μπαμπά. Τζον Άντονι Άνιστον ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώριζα. Είμαι τόσο ευγνώμων που έφυγες χωρίς πόνο για τον Παράδεισο. Στις 11/11 σταμάτησες να υπάρχεις. Είχες πάντα πολύ καλό timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει μια πολλή ιδιαίτερη σημασία για εμένα πλέον. Θα σε αγαπώ ως το τέλος του χρόνου» έγραψε.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!