GOSSIP

Η Σπυροπούλου είπε πως θέλει και δεύτερο παιδί [βίντεο]

Δηλώσεις στην κάμερα πρωινής εκπομπής έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πιθανό τηλεοπτικό comeback της.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα με δείτε στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεν έχω κατασταλάξει. Καλύτερα να κάνεις κάτι και να το λες. Δεν ξέρω αν είναι τιμητικό όταν συζητάς να το λες… Η αλήθεια είναι ότι εγώ τον Νίκο (σ.σ Κοκλώνη) τον στήριξα στα πρώτα του βήματα. Τώρα αν συνεχίζει και αυτός να πιστεύει σε εμένα, καλό είναι! Δύσκολα θα έκανα Σαββατοκύριακο. Θα ήθελα να κάνω ένα live που διαρκεί 2-3 ώρες. Όχι σαν το «Κάτι ξαναψήνεται» που ήταν πολύωρο. Τέτοια project είναι λίγο ακατάλληλα για εμένα».

Όσον αφορά τον γιο της, είπε: «Κάνουμε baby swimming από τον πέμπτο μήνα. Απλώς γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί, γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άνδρας μου. Αν το άφηνε πάνω μου, θα έβαζα πολύ περισσότερα.»

Και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, δήλωσε: «Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένεια μας. Αν έρθει δεύτερο παιδί, ευπρόσδεκτο!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!