TV BITS

Survivor: Η Χρύσα χαρακτήρισε τον εαυτό της "παλτό" σαν τον Βασάλο!

H ομάδα των Μαχητών αυτή την εβδομάδα σημειώνει σερί από νίκες, αφήνοντας πίσω την κακή αγωνιστική εικόνα των πρώτων ημερών του νέου κύκλου του Survivor, καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες της Μπλε ομάδας, δείχνουν σταδιακά να βρίσκουν τα... πατήματά τους στα αγωνίσματα. Ωστόσο αυτό μάλλον δεν ισχύει για την Χρύσα.

Μάλιστα η ίδια η Χρύσα Χατζηγεωργίου, μετά και τη νέα νίκη της ομάδας της παραδέχτηκε στην κάμερα του Survivor, πως δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη με τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα.


Φρόντισε δε με χιούμορ να συγκρίνει τον εαυτό της με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Συγκεκριμένα η 20χρονη φοιτήτρια ναυτιλιακών σπουδών είπε: «Εγώ στο φετινό Survivor έχω πάρει ρόλο Βασάλου. Το παλτό της ομάδας. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να φέρω νίκες. Δεν το έχω βρει ακόμα με το erping που υπάρχουν σε κάθε αγώνισμα και λίγο με τους στόχους. Πάντα στον πόντο. Εκεί που πήγα να πανηγυρίσω κατάλαβα ότι η Ασημίνα το είχε βάλει νωρίτερα. από εμένα. Παρόλα αυτά η ομάδα μου κατάφερε να φέρει δύο νίκες σερί, οπότε ακόμη μια φορά θα πάμε στο συμβούλιο θεατές. Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο ενωμένη μπορεί να είναι μια ομάδα με 10 άτομα που έχουν γνωριστεί μόλις μια εβδομάδα».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!