TV BITS

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Κρίστη μιλώντας για την ασθένεια του γιου της

To Survivor εκτός από δυνατούς αγώνες, προσφέρει και στιγμές συγκίνησης και στις πρώτες μέρες προβολής του νέου κύκλου, οι παίκτες κλήθηκαν να μιλήσουν στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για τις δυσκολίες που έχουν βιώσει στη ζωή τους, για να τους γνωρίσει καλύτερα και το τηλεοπτικό κοινό και στο επεισόδιο της Τρίτης 16/1 είδαμε την Κρίστη Καθάργια να λυγίζει όταν αναφέρθηκε στην ασθένεια του γιου της.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν ο γιος μου αρρώστησε σοβαρά. Ήταν περίπου 2,5 και τον είχα στο νοσοκομείο για πολύ καιρό. Κόντεψε να πεθάνει και τότε ένιωσα πραγματικά έτοιμη να πεθάνω εγώ για να ζήσει εκείνος. Όταν έγινε καλά, πήγα σπίτι και έκανα το καλύτερο δυνατό για να αναρρώσει και για να είναι καλά. Εκείνο που με σκότωσε είναι ότι όταν τον πήγα ξανά στον γιατρό μετά από δύο μήνες για να τον δει σε τι κατάσταση είναι, τον είχα αγκαλιά και είδε το δωμάτιο που μέναμε τόσο καιρό εγώ κι εκείνος και μου είπε μαμά το σπίτι μας» είπε η Κρίστη στο Survivor με δάκρυα στα μάτια.

«Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι το σπίτι μας και δεν το καταλάβαινε. Όλα τελικά πήγαν καλά, το παιδί μου είναι υγιέστατο και μέσα από τη δική του δύναμη κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Ένας μικρός ανθρωπάκος βγήκε από μία τέτοια δυσκολία» εξομολογήθηκε η παίκτρια του Survivor για τη δύναμη που άντλησε από τον γιο της.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!