GOSSIP

Η Άντζελα Δημητρίου είχε άγριο καβγά με την κόρη της Όλγα

Την αποκάλυψη πως η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό στο ταξίδι τους στην Αμερική, όπου βρέθηκαν για την περιοδεία της τραγουδίστριας, έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή της Τσολάκη.

«Είχε γίνει ένα σκηνικό στην Αμερική όπου είχε πάει η Άντζελα Δημητρίου σε περιοδεία. Είχε πάει μαζί της και η κόρη της Όλγα η οποία επιμελείται το μακιγιάζ της και μαζί της ήταν και ο Φώτης Λιόσης ο οποίος ανήκει στην ομάδα Managment της τραγουδίστριας.

Μάθαμε ότι έγινε ένα σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα, με την Άντζελα Δημητρίου να συνεχίζει την περιοδεία χωρίς την κόρη της και τον γαμπρό της.

Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!