GOSSIP

Συγκλονίζει ο Τσιμιτσέλης μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του [βίντεο]

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Πέμπτης 18/1 και ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε από καρδιάς στην απώλεια του πατέρα του και την δική του δύσκολη διαχείριση, την χρονική στιγμή που συνέβη, σε αυτήν .

Συγκεκριμένα ανέφερε ο: «Ο πατέρας μου «έφυγε» χωρίς να ξέρει από τι έφυγε, δυστυχώς. Ήταν και μια πολύ δύσκολη περίοδος τότε, γιατί είχα και παραστάσεις . Σκέψου ότι έμαθα πως πέθανε, έκανα παράσταση το βράδυ στη Βέροια, πήγα, τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη πάλι παράσταση»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Από την μία είναι άγριο πράγμα αυτό, από την άλλη όμως είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ήταν μάλιστα και από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει. Νομίζω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αυτή (να ξεχαστείς και να εκτονώσεις κάπου αλλού την ενέργεια σου) αντί να κάτσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και σε ένα σπίτι.»

Και τόνισε: «Πάντα σκεφτόμουν πως θα ήθελε ο πατέρας να με βλέπει από εκεί που είναι, με το που πέθανε. Πως θα ήθελε, τι θα ήθελε να κάνω; Να κλαίω; Δεν θα ήθελε να κλαίω. Βέβαια και πρόλαβε να με δει να κάνω ωραία πράγματα στον χώρο και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί με την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός και οι δυο μου γονείς, η μάνα μου και ο πατέρας μου, φούσκωναν σαν παγώνια από την περηφάνεια»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!