GOSSIP

Έτοιμη να γεννήσει είναι η Κατερίνα Στικούδη

Το δεύτερο μωράκι της ετοιμάζεται να φέρει αυτές τις μέρες στον κόσμο η Κατερίνα Στικούδη και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Η Κατερίνα είχε μια καλή εγκυμοσύνη και δεν σταμάτησε στιγμή τις δημόσιες εμφανίσεις.


Και τώρα που είναι σχεδόν ετοιμόγεννη έκανε μια βραδινή έξοδο όπου τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες.


Η ίδια έλαμπε με ένα εφαρμοστό φόρεμα που διέγραφε την αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της. Όταν οι ρεπόρτερ της έκαναν σχόλιο για τη γέννα, εκείνη τους είπε: «Ακριβώς όπως το είπες, γεννάω από στιγμή σε στιγμή. Εύχομαι και ελπίζω, μια στιγμή. Έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα για το μαιευτήριο εδώ και καιρό, από τότε που μπήκα στον 7ο μήνα».

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε


Το φύλο του μωρού που περιμένει
Πριν από λίγο καιρό, η τραγουδίστρια αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού που θα φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό. Η τραγουδίστρια πόζαρε με μια φίλη της, που είναι επίσης έγκυος, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Έδειξαν τις φουσκωμένες τους κοιλιές στο Instagram, πάνω στις οποίες είχαν ζωγραφίσει το σύμβολο του φύλου που περιμένει η κάθε μια.

Η Κατερίνα Στικούδη περιμένει αγόρι, όπως φαίνεται από το σύμβολο που είναι ζωγραφισμένο στην κοιλιά της, έτσι η ευτυχία της στο γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη, θα ολοκληωθεί με την άφιξη ενός ακόμη αγοριού καθώς το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!