GOSSIP

Ο Γαβαλάς εξηγεί γιατί είπε το "ναι" για να βρεθεί στο My Style Rocks

Πανέτοιμος να βρεθεί στη θέση του κριτή του My Style Rocks εμφανίζεται να είναι ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος, με το γνωστό απολαυστικό χιούμορ του, σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Βλάχου κατά των δημοσιογράφων.

«Καλησπέρα παιδιά, δεν σας φιλάω γιατί δεν θέλω να σας κολλήσω glamour!», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για το My Style Rocks, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε: «Θεωρώ ότι επειδή έχω δώσει πάρα πολλά στη μόδα, αν είπα το τελικό οκ, είναι γιατί έχω πάρα πολλά να δώσω. Είμαι ενημερωμένος, πηγαίνω συνέχεια ταξίδια».

Παράλληλα κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου και τότε ο Λάκης Γαβαλάς είπε με το δικό του μοναδικό στυλ: «Πολλές φορές ναι και εσείς οι ίδιοι! Και τώρα το λέω χαριτολογώντας, αλλά έχει και μια βαθιά έννοια. Φυσικά και έχω νιώσει άβολα με δημοσιογράφο, χώνουν αυτό το πράγμα εδώ και μου φεύγει το κραγιόν».

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς "17 Κλωστές" προσεγγίστηκε από δημοσιογράφους και κάμερες και τότε είπε: «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα σήμερα, ελπίζω να μην τη λερώσετε»

Σε ερώτηση για τη λέξη “λερώσετε”, ο Πάνος Βλάχος απάντησε: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα! Εννοώ ότι έχετε την τάση να λερώνετε κάθε τι όμορφο.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!