GOSSIP

Ο Νταλάρας επί σκηνής πέταξε νέες... ατάκες με πολλούς αποδέκτες

Ο Γιώργος Νταλάρας, που τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει τεράστιο ντόρο, τόσο με τις δηλώσεις του για γνωστούς τραγουδιστές όσο και για την συμπεριφορά του απέναντι σε ρεπόρτερ, χθες Τρίτη 23 Ιανουαρίου, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο θέατρο Παλλάς.

Ο γνωστός ερμηνευτής στην τελευταία του εμφάνιση θέλησε να πει δυο λόγια στο κοινό, μέσα από έναν χιουμοριστικό διάλογο που είχε με τη συνάδελφό του και σαφέστατα αναφέρονταν στα όσα του καταλογίζονται για "επίθεση" κατά δημοσιογράφων και media.
 

«Νομίζω από μεθαύριο, δεν ξέρω, θα βρω μία εκπομπή. Δεν είναι όλες οι εκπομπές κακές και θα πάω. Θα βρω μία πρωινή εκπομπή που θα έχει χορό και θα πάω να τους τρελάνω», είπε ο Γιώργος Νταλάρας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να του απαντά: «Θα φωνάξεις και εμένα;».

«Φυσικά θα πω. Θα πω, ποιος με έβαλε κόλπο; Θα πω η Άλκηστις και μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις. Μετά θα δεις τι έχεις να ακούσεις», πρόσθεσε ο Γιώργος Νταλάρας.

«Έχω σιδερένια ψυχή, δεν καταλαβαίνω», σημείωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τον ερμηνευτή να τονίζει: «Μα εκείνοι ξέρουν, τα σίδερα χτυπάνε. Ας είναι και πυρωμένα. Λοιπόν, τελειώσανε τα κόλπα, τελείωσαν όλα αυτά τα φοβερά. Πόσα όργανα έσπασες; Τρία, τέσσερα; Είδα, τι κάνεις; Γιατί τα χαλάς τα όργανα; Θα σε πάω στο metoo των οργάνων. Το κοντραμπάσο, το τσέλο, το - πώς το λένε – βιόλα ντα γκάπα κ.λπ. έχουν κάνει σωματείο. Λέγεται το metoo των οργάνων. Ναι, όταν βλέπουν μπουζούκια, μπαγλαμά τρελαίνονται και γίνεται της τρελής».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!