GOSSIP

Ο Κούγιας εξηγεί γιατί μάλλον δεν θα ξαναπαντρευτεί μετά τη Βατίδου

Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, παραμένει ένα από τα πρόσωπα των ημερών καθώς αποτελεί συνήγορο πολλών προσώπων που βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, αλλά σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Λιάγκα και μίλησε για την προσωπική ζωή του.

Σε ερώτηση για το αν θα ξαναπαντρευτεί είπε: «Το αποκλείω γιατί είχα την τύχη να κάνω δύο υπέροχα παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και ασφάλεια. Χώρισα όταν ήμουν 56 χρονών. Από τότε έχουν περάσει 17 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχα εξαιρετικές σχέσεις με γυναίκες που θα μπορούσα να προχωρήσω τη ζωή μου. Όπως έχω και τώρα».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή, στα πρώτα χρόνια που χώρισα, είχα σχέση με μια κυρία, η οποία είχε 2 παιδιά. Τα 2 παιδιά με τα παιδιά μου πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Κάποια στιγμή προχώρησαν πολύ οι σχέσεις, ήταν στην ίδια ηλικία και τα παιδιά, τα οποία έκαναν και παρέα.

Κανονίσαμε να πάμε όλοι μαζί στην Κρήτη ένα Σαββατοκύριακο. Στο μέσο της εβδομάδας, τρώγαμε με τα παιδιά και μου λέει ο Χρήστος: «Μπαμπά εμείς αποφασίσαμε να μην ξαναπαντρευτείς». Η μικρή, που ήταν 4 ετών, μου λέει: «Μπαμπά, αν κάνεις άλλο παιδί, εμείς θα το σκοτώσουμε». Αυτό δείχνει πόσο πληγώνονται τα παιδιά και μιλάμε ότι η άλλη ήταν μια ιδανική σχέση από κάθε πλευρά».

Νωρίτερα είχε πει: «Εγώ μέσα σε μία σχέση θέλω να γελάω. Στον πρώτο μου γάμο δεν πρόλαβα να χαρώ, γιατί σκοτώθηκε η τότε σύζυγός μου. Στον δεύτερο γάμο έλειπε το γέλιο. Στην αρχή ήταν πολύ ωραία τα πράγματα. Στην πορεία έπιασα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι. Αποδεχόμουν να κάνω δίκες στην περιφέρεια, για να φεύγω με το αυτοκίνητο το βράδυ και να κοιμηθώ το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο, που δεν μου άρεσε ποτέ», εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

«Αυτό είναι θέμα που δεν θα ήθελα να συζητήσω ποτέ. Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να πω για ποιο λόγο χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, είναι αδικημένη γιατί είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένο παιδί με ιδιαίτερες σπουδές κλασικού μπαλέτου στο Λονδίνο, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα. Ήταν η ωραιότερη κοπέλα της εποχής και παραμένει».

«Δεν θέλω ποτέ να μιλήσουμε για το τι συνέβη», τόνισε εκ νέου ο Αλέξης Κούγιας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!