TV BITS

Survivor: Δείτε ποια υποψήφια αποχώρησε με... κλάματα [βίντεο]

Καθαρά γυναικεία υπόθεση ήταν η χθεσινή μονομαχία αποχώρησης στο Survivor, αφού στον τάκο είχαν βγει μόνο παίκτριες και από τις δυο ομάδες.

Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, την Κρίστη Καθαργιά, την Δώρα Νικολή και την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Σε αυτή την αναμέτρηση γένους θηλυκού θα έπρεπε οι τέσσερις παίκτριες να υπερβούν τις δυνάμεις και να τα δώσουν όλα προκειμένου να συνεχίσουν, για μια εβδομάδα ακόμη τουλάχιστον, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ. Κάτι δηλαδή που πέτυχε με ευκολία η Όλγα Πηλιάκη και κέρδισε πρώτη την παραμονή στο Survivor.

Ύστερα από τις συνεχείς αναμετρήσεις ανάμεσα στις τρεις υπόλοιπες παίκτριες, ο κύβος ερρίφθη και η αποχώρηση κρίθηκε για αυτή την εβδομάδα. Η Κρίστη Καθαργιά ήταν εκείνη που απέσπασε τις λιγότερες νίκες με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor σε αυτό ακριβώς το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έμοιαζε απαρηγόρητη για αυτή την εξέλιξη και δεν έπαψε να κλαίει στην αγκαλιά της πρώην, πλέον, συμπαίκτριας της. «Είμαι χαρούμενη για όλο αυτό το δώρο που έλαβα και θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση» ομολόγησε η Κρίστη Καθαργιά για να αποχωρήσει από το Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!