GOSSIP

Τριαντάφυλλος: «Στον γάμο της Ελέτσι τραγούδησα αφιλοκερδώς» [βίντεο]

Μεγάλη αναταραχή έχει προκαλέσει η ανκοίνωση της ΑΑΔΕ πως εντόπισε δεκάδες περιπτώσεις πιθανής φοροδιαφυγής στον χλιδάτο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονόδη. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο στόχαστρο των Ράμπο της ΑΑΔΕ, είναι και ο Τριαντάφυλλος που τραγούδησε στο γάμο.

Η ίδια η Ελίζαμπεθ, μίλησε για το γάμο της λέγοντας πως πολλά πράγματα έγιναν ανταποδοτικά χωρίς κόστος επειδή η ίδια είναι διάσημη και ισχυρίζεται πως υπάρχουν παραστατικά και ειδικά για τον Τριαντάφυλλο, είπε πως μόνος του ως φίλος είχε προτείνει να τραγουδήσει στο γάμο της ως δώρο!

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Live News» το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου και τόνισε ότι τραγούδησε στον γάμο αφιλοκερδώς και εν συνεχεία υποστήριξε ότι δεν του έχει γίνει κάποιος έλεγχος από την ΑΑΔΕ, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι δικαίωμά του να τραγουδάει σε γάμους δωρεάν.

«Θα σου εξηγήσω τι και πώς», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται "Survivor", εκεί μες τη ζούγκλα ήμασταν πολύ κοντά με την Ελίζαμπεθ, φιλαράκια, όταν ήρθε, και μου έλεγε: "Θέλω να παντρευτώ, έχω μεγαλώσει, θέλω να κάνω παιδιά". Της λέω: "Αγάπη μου, επειδή το θες τόσο πολύ όταν βγούμε και παντρευτείς εγώ θέλω να τραγουδήσω αφιλοκερδώς, ό,τι και να κάνω, όπου και να είμαι θα τραγουδήσω σε εσένα τζάμπα''».

«Έτυχε λοιπόν να γίνει ο γάμος και να είμαι εδώ να τραγουδάω στην Αθήνα -στο μαγαζί μας στο "Αγιονέρι" που γίνεται χαμός στον Πειραιά- και την ίδια μέρα πήγα τραγούδησα αφιλοκερδώς εννοείται στον γάμο της. Ό,τι της είπα, της το έκανα. Φαντάσου τραγούδησα μόνο 25 λεπτά, μισή ώρα, γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που ήταν γεμάτο, γιατί θα έτρωγα ξύλο από τους επιχειρηματίες αν δεν πήγαινα Σάββατο να τραγουδήσω στο μαγαζί, που είμαι εκεί πέρα. Της το έκανα αυτό λοιπόν».

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Είναι δικαίωμά μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου, είναι δικαίωμά μου να τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Σε όλα μου τα live, Νίκο μου, να σου εξηγήσω ότι κόβω πάντα δελτίο παροχής. Κάθε 3 μήνες πληρώνω το ΦΠΑ μου. Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια. Είπες για το σπίτι μου, πώς πήρα σπίτι κτλ….Από τον κύριο Ατζούν είναι φορολογημένα, αυτά που πήρα», τόνισε ο Τριαντάφυλλος και συμπλήρωσε: «Το ξέρεις ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα όμως; Όλα αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, να ψάξει η ΑΑΔΕ να δει αν είμαι κύριος σε όλα».
Για το αν έχει επικοινώνησει μαζί του η ΑΑΔΕ, απάντησε: «Όχι, γιατί δήλωσα ότι αυτό το κάνω δωρεάν, το δήλωσα και πριν τον γάμο 5-6 μέρες, το δήλωσα και στον γάμο, το παίξανε όλα τα κανάλια». Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Τριαντάφυλλος ανέφερε: «Πάντως να ξέρεις ότι είμαι κύριος σε όλα γιατί και αγαπάω και τη χώρα μου και αγαπάω αυτό και θέλω να σέβομαι τη δουλειά των άλλων».


Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!