GOSSIP

Και η Γιώτα Νέγκα κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Νταλάρα [βίντεο]

Δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα ο ντόρος που προκλήθηκε από τα σχόλια του Γιώργου Νταλάρα για γνωστούς τραγουδιστές, αλλά και οι δηλώσεις του για τις τηλεοπτικές εκπομπές και η στάση απέναντι σε νεαρούς ρεπόρτερ. Και σήμερα η Γιώτα Νέγκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time και μοιραία ρωτήθηκε από την Σκορδά για αυτό το θέμα των ημερών.

Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε στο πλατό του ΣΚΑΪ σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων της ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη on camera επίθεση του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους.

«Δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να κάνω διαφήμιση, αν και έχει ακουστεί η φωνή μου σε διαφήμιση. Δεν είμαι σε θέση να κρίνω την κίνηση και την επιλογή κανενός, δεν είμαι κριτής των πάντων, ούτε γνωρίζω τους λόγους και τη σκέψη τους», ανέφερε αρχικά η Γιώτα Νέγκα.

«Επειδή όμως αλλάζουν οι συνθήκες, αν μου έρθει μία πρόταση, ίσως και να το σκεφτώ», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Νομίζω ότι καταναλώθηκε πάρα πολύς κόσμος και ακούστηκαν πάρα πολλές απόψεις. Δεν νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ χρήσιμο να ακούμε διαρκώς απόψεις για κάθε μία δήλωση, συμφωνούμε ή διαφωνούμε», σχολιάζει στη συνέχεια η Γιώτα Νέγκα.

«Ακόμα και σε άβολες στιγμές, πάντα υπάρχει ένας τρόπος να προσεγγίσεις τα πράγματα λίγο πιο αθώα. Αν κάτι με ενοχλεί, το λέω όμως. Ανθρώπινο είναι. Έχει επιλογή να μου κάνει ο άλλος την ερώτηση, έχω όμως κι εγώ την επιλογή να μην απαντήσω», τονίζει η ερμηνεύτρια για τις ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς από τους δημοσιογράφους.

«Μιλώντας τώρα για τον Γιώργο Νταλάρα, γιατί καταλαβαίνω ότι για αυτόν θέλεις να μιλήσουμε, δεν μπορεί η προσφορά του στην Τέχνη να έρθει απέναντι σε κάτι που θέλησε να πει. Το καλλιτεχνικό του έργο δεν μπορεί να διαβληθεί από αυτό, είναι η δική του άποψη», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Γιώτα Νέγκα.

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!