WOMEN'S GUIDE

H Τούνη είπε πως ψάχνει να βρει έναν καλό... «βυζογιατρό»! [βίντεο]

Πολλές γυναίκες μετά τη γέννα και ειδικά μετά τον θηλασμό, βλέπουν κάποιες αλλαγές στο στήθος τους και αρκετές είναι αυτές που καταφεύγουν σε αισθητικές επεμβάσεις για να αποκαταστήσουν την εικόνα του σώματός τους μετά τον τοκετό. Και η influencer Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να πει δημόσια που σκέφτεται να κάνει αισθητικές επεμβάσεις.

Η Ιωάννα, που συχνά μέσω social media μοιράζεται στιγμές από την προσωπική ζωή της αλλά και σκέψεις της, αυτή τη φορά έκανε μια έκκληση στις followers της να την βοηθήσουν στην προσπάθειά της να εντοπίσει έναν καλό "βυζογιατρό" όπως η ίδια είπε.

 «Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, να δείτε πώς κάθεται και μην βαρύνει μετά, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει καλό στήθος. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω πολύ στήθος, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό».

Να σας θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη όταν θήλαζε τον Πάρη είχε πει μεταξύ άλλων: «Ναι θηλάζω ακόμα, δεν έχω καταφέρει να το κόψω, δεν έχω καταφέρει να πίνει γάλα το μωρό, όλη μέρα μπορεί να τρώμε φουλ…αλλά το βράδυ το στήθος πάει και έρχεται σύννεφο. Δηλαδή ξυπνάμε ανά ώρα και τρώμε. Είναι συναισθηματικό το ξέρω, δεν το σταματάει, δεν ξέρω πως θα το σταματήσω, κάνω και σεμινάρια αποθηλασμού».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω με την αποκάλυψή της ότι σκέφτεται να κάνει αισθητική επέμβαση στήθους.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!